صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در رویداد عصر امید سیرجان معرفی شد؛

طراحی سیستم یکپارچه رایانه‌ای برای مکانیزه‌شدن صنایع

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی سیستم یکپارچه رایانه‌ای شده که می‌تواند صنعت را از نظر کنترل تولید، مهندسی عمومی، نظام پیشنهادها و ... به طور کامل مکانیزه کند.
کد خبر : 850103

علیرضا صفایی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان که با محصول «سیستم اطلاعات مدیریت MIS» در رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید سیرجان حضور یافته است در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: این شرکت در زمینه سیستم اطلاعات مدیریت MIS و طراحی یک مجموعه نرم‌افزار صنعتی فعالیت دارد.

وی اضافه کرد: این سیستم یکپارچه رایانه‌ای، متشکل از مجموعه نرم‌فزارهای به هم متصل و مرتبط است که علاوه بر ثبت داده‌ بخش‌های مختلف یک سازمان، اطلاعات لازم برای حمایت از عملیات و تصمیم‌گیری را برای مدیران سطوح مختلف فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «وثوق عمید گستران» مستقر در دانشگاه آزاد اهواز بیان کرد:‌ «سیستم اطلاعات مدیریت MIS» ویژه صنایع پتروشیمی است؛ اما برای صنایع دیگر هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول بومی را به دو شرکت پتروشیمی عرضه کرده‌ایم. این سیستم، اطلاعات مدیریت ۱۶ زیرسیستم را دارد که به صورت یکپارچه به هم متصل هستند.

به گفته این فعال حوزه فناوری، «سیستم اطلاعات مدیریت MIS» به عنوان یک نرم افزار می‌تواند یک صنعت را از نظر کنترل تولید، مهندسی عمومی، آزمایشگاه، نظام پیشنهادها و ... به طور کامل مکانیزه کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر عنوان کرد: تاکنون ۸ محصول را اجرایی و به فروش رسانده‌ایم و در حال تکمیل به ۱۶ محصول هستیم؛ البته ناگفته نماند که به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی، مراکز تحقیقاتی و صنایع  نیاز داریم.

صفایی درباره اینکه این محصول چه آورده‌ای برای کشور دارد، خاطرنشان کرد: مشابه سیستم اطلاعات مدیریت MIS را در کشور نداریم و نمونه‌های خارجی آن هم بسیار گران‌قیمت است. بهترین دستاورد این محصول بومی این است که از خروج ارز از کشور جلوگیری کرده و نیاز داخل را رفع می‌کند. با حمایت از دانش‌بنیان‌ها می‌توان فروش بیشتر داشته و محصولات بومی را وارد بازار کرد.

به گزارش آنا، رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید سیرجان که با توجه به ظرفیت‌های این شهرستان برای نخستین‌بار به‌صورت تخصصی در بخش صنایع به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی از هشتم خرداد آغاز شده بود، عصر امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ به کار خود پایان می‌دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر