ششمین همایش ملی مراقبت و درمان چگونه گذشت؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحسن سیدرضایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول در ششمین همایش ملی مراقبت و درمان این واحد دانشگاهی با بیان این مطلب که همه دنیا در حوزههای متفاوت به دنبال ارتقای کیفیت زندگی هستند، اظهار کرد: از دیدگاه صاحبنظران؛ کیفیت زندگی عبارت از میزان برخورداری از نیازهای اساسی مانند آموزش، بهداشت، اشتغال، نشاط، شادکامی و تقویت استعدادهای افراد است که در این میان ارتقای سلامت نقشی مهم و انکارناپذیری دارد.
وی با اشاره به جایگاه ویژه صاحبنظران و محققان در ارتقای سلامت جامعه افزود: وظیفه همه استادان، دانشجویان و پژوهشگران جوان در رشتههای علوم پزشکی این است که با بررسی جوانب مختلف و ارزیابی سلامت جامعه با شاخصهای جهانی به مطالعه گسترده در حل مسئله در این حوزه عظیم بپردازند و زمینه را برای تحقیق و پژوهش فراهم کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول با بیان این مطلب که هدف از برگزاری این همایش به اشتراک گذاشتن دستاوردهای علمی پژوهشگران حوزه علوم پزشکی و علوم روانشناسی است، عنوان کرد: برگزاری ۶ دوره متوالی این همایش در واحد علی آبادکتول علاوه بر کمک به ارتقای کیفیت خدمات مراقبت و درمان در کشور، بستر مناسب برای انتقال دانش و تجربیات پژوهشگران و دستیابی به راهکارهای مناسب توسعه و ترویج علوم مرتبط با مراقبت و درمان را به همراه خواهد داشت.
سیدرضایی دریافت ۱۳۴ عنوان مقاله به دبیرخانه همایش را نشان از مشارکت بالای دانشجویان، استادان و پژوهشگران در رفع چالشهای پیش رو مراقبت و درمان برشمرد و بیان کرد: از این تعداد مقاله، ۱۰۴ عنوان مقاله از سوی کمیته علمی و داوران پذیرش شده که هشت عنوان مقاله بهصورت سخنرانی و الباقی بهصورت پوستر ارائه خواهد شد.
**بررسی چالشهای حوزه سلامت از الزامات جامعه پزشکی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان نیز با اشاره به انتخاب هوشمندانه محورهای ششمین همایش ملی مراقبت و درمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول گفت: در شرایطی که کشور در حال سپری کردن دوران پساکرونا است بررسی چالشهای حوزه سلامت و برنامهریزی برای حل مسئله آن از الزامات جامعه پزشکی است.
سعید گل فیروزی به تشریح علل اصلی مرگومیر در دنیا در ۳۰ سی سال گذشته پرداخت و ادامه داد: بسیاری از بیماریهای واگیردار همانند آنفلوانزا، سل و کرونا در واقع به مرحلهای از کنترل میرسند که باید آنها را مدیریت کنیم؛ اما بیشترین چالش در حوزه سلامت کنترل و مدیریت بیماریهای غیرواگیر همانند دیابت، فشارخون و سرطان است.
وی با بیان این مطلب که شایعترین علت مرگومیر در بیماریهای غیرواگیر در حوزه بیماریهای قلبی است، توضیح داد: به جرئت میتوان گفت عدم رعایت رژیم غذایی، کمتحرکی، استفاده از غذاهای چرب و افزایش وزن عامل اصلی این مرگومیر در دنیا بوده که استان گلستان جزء استانهای متوسط در این مهم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان تأکید کرد: برای مدیریت چالشهای حوزه سلامت نیازمند تغییر در سبک زندگی و ارتقای کیفیت آن هستیم که بدون شک برگزاری همایشهایی اینچنینی میتواند مسیر را برای پژوهشگران جوان و حل مسئله بیشازپیش هموار کند.
به گزارش آنا، ششمین همایش ملی مراقبت و درمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول با محور نقش پرستار در دوران پسا کرونا، سلامت و مراقبت بر سالمندان، بهداشت روان و سلامت جامعه، آموزشهای نوین در علوم پزشکی، مراقبتهای توانبخشی و ارتقای سلامت و کیفیت زندگی به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
انتهای پیام/