تجهیز آزمایشگاههای غذا و دارو با دستگاه های جدید
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی انصاری، با بیان اینکه ارتقای توانمندیهای آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاههای معاونت غذا و دارو همواره در دستور کار بوده است، گفت: در این آزمایشگاه قواعد بینالمللی مانند اتحادیه اروپا و سازمان جهانی بهداشت را حفظ کردهایم بهطوریکه در زمینه دارو، فرآوردههای بیولوژیک و سموم مختلف مورد تأیید اتحادیه اروپا هستیم.
وی با بیان اینکه تأمین تجهیزات آزمایشگاهی با کمک سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و مجامع بینالمللی صورت میگیرد، افزود: سال گذشته برای اولینبار در فهرست دریافتکنندگان وام بانک جهانی بهمنظور تأمین تجهیزات آزمایشگاهی قرار گرفتیم و بر این اساس تسهیلاتی را در قالب تجهیزات مورد نیاز دریافت خواهیم کرد که این امر نقش بسیار مؤثری در ارتقا توانمندیهای سازمان غذا و دارو در کنترل کیفیت محصولات سلامتمحور خواهد داشت.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی تصریح کرد: تاکنون امکان انجام برخی آزمایشها در کشور وجود نداشت که با تخصیص این تسهیلات و تهیه به روزترین تجهیزات آزمایشگاهی، این امر مهیا خواهد شد، در این راستا اخیراً نیز دستگاهی برای آزمایش محصولات تنفس مصنوعی در کشور تأمین شده است.
وی با اشاره به اینکه تأمین تجهیزات آزمایشگاهی با اعلام نیاز از سوی ما به سازمان جهانی بهداشت اعلام و این سازمان نیازمندی و نحوه تأمین مالی را برنامهریزی میکند، عنوان کرد: از تجهیزات خریداری شده میتوانیم در آزمایشهای مرتبط با بیماری کووید مانند ونتیلاتور که قابلیتهای مختلفی دارد، استفاده کنیم.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی گفت: ۶۷ دستگاه آزمایشگاهی به روز نیز در برنامه خرید وجود دارد و در آزمایشگاه مرجع تجهیزات پزشکی و ۲۱ معاونت غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: برای دریافت و راهاندازی این تجهیزات باید فضای مناسب در معاونتهای غذا و دارو ایجاد میشد که تاکنون دانشگاههای علوم پزشکی کشور اقدامات قابلتوجهی در تجهیز آزمایشگاههای خود انجام دادهاند.
انتهای پیام/