آشنایی دانشجویان و استادان با زیستبوم فناوری در رویدادهای تخصصی
مرضیه گرامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: مرکز رشد سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در راستای عمل به رسالت خود درباره حمایت از ایدهها و فعالیتهای نوآورانه، یکسری رویدادهای تخصصی در حوزههای مختلف با هدف توانمندسازی، دانشافزایی و آشنایی بیشتر دانشجویان و استادان با زیستبوم فناوری طراحی و اجرا کرده که منجر به پویایی دانشگاه در مسیر فناوری و تعامل دانشجویان و استادان با مراکز رشد و فعالیتهای دانشمحور شده است.
وی افزود: نشستهای مرکز رشد به صورت منظم و با توجه به اهداف مشخص در پنج گروه مجزا با عناوین پاورآپ، تجربستان، بلدچی، فناستاد و ماهران در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد.
مدیر مرکز رشد سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد عنوان کرد: رویدادهای پاورآپ، دانشافزایی و توانمندسازی هستهها و واحدهای فناور، رویدادهای توانمندسازی اعضای واحدها و هستههای فناور مستقر در مرکز رشد با هدف توانمندسازی هستهها و واحدهای فناور و تیم همکار آنها با هدف طی فرآیند رشد از ایده تا محصول با عنوان رویدادهای پاورآپ معرفی شد که با عناوین مختلف مانند ورود به بازار، بازاریابی، نحوه ثبت شرکت، آشنایی با قوانین شرکتهای تجاری و بیمه و مالیات، آشنایی با فرآیندهای دانشبنیانی، ثبت برند و اخذ مجوزها برگزار شده است.
گرامی بیان کرد: همچنین موضوعات این کارگاهها با توجه به تقاضا و نیاز مسئولان هستهها و واحدهای مستقر در مرکز رشد تعریف شده است.
مدیر مرکز رشد سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد درباره رویدادهای تجربستان، تجربههای تلخ و شیرین در راهاندازی یک کسب و کار اظهار کرد: در رویدادهای انگیزشی و ترویجی تجربستان از صاحبان کسب و کارهای موفق دعوت شده که تجربیات، خاطرات، شکستها و پیروزیهای خود در مسیر راهاندازی کسب و کار مربوطه را تعریف کنند و در این راستا از برندها و تولیدکنندگان شاخص دعوت میشود تا فرآیند تجربه و دانشافزایی و ایجاد انگیزه در مخاظبین شکل گیرد.
گرامی درباره فعالیت رویدادهای بلدچی و همنشینی ارائه تجربیات برای دانشجویان گفت: در این رویدادها، جذب ایده و شناسایی دانشجویان مستعد اتفاق میافتد و دانشجویان یا فارغالتحصیلان موفق رشتههای تخصصی مسیری که به موفقیت ختم شده و آینده شغلی رشته خود را برای دیگران ترسیم میکنند.
وی یادآور شد: هدف از این رویداد نشان دادن مسیر در راستای کاربردیسازی علم و تخصصی است که دانشجویان در رشته دانشگاهی خود آموخته و کسب کردهاند.
مدیر مرکز رشد سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد توضیح داد: یکی دیگر از اهداف این کارگاهها بالابردن مشارکت و ارتباط گروههای آموزشی و دانشکدهها با مرکز رشد واحد دانشگاهی است، چراکه دانشجویان موفق و فعال از طریق مدیران گروه به ریاست دانشکده و پس از آن به مرکز رشد دانشگاه معرفی خواهند شد تا از تجربیات آنها در نشستهای بلدچی استفاده شود.
گرامی بیان کرد: رویدادهای فن استاد، مسیر فناوری برای یک استاد دانشگاه، رویدادهای توانمندسازی و ایجاد انگیزه برای اعضای هیئت علمی فناور با هدف بالا بردن انگیزه برای مشارکت استادان در تشکیل هستهها و واحدهای فناور و نظام بخشی به فعالیتهای فناورانه اعضای هیئت علمی تعریف شده که با موضوعاتی مانند نحوه منتورینگ، قوانین و آییننامههای حوزه فناوری دانشگاه، امتیازات یک استاد فناور و شرایط بهرهمندی از این مزایا مطرح و در قالب نشستهای فناستاد برگزار میشود.
وی به تشریح فعالیت و اهداف رویدادهای ماهران و دورههای توانمندسازی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد رویدادهای مهارتافزایی اعضای هیئت علمی را با همکاری مرکز رشد این دانشگاه و با هدف توانمندسازی و مهارتآموزی اعضای هئیت علمی دانشگاه با عنوان ماهران اجرا کرده است.
مدیر مرکز رشد سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد اظهار کرد: برگزاری کارگاههایی که با توجه به سرفصلهای دفتر توانمندسازی و مهارتهای کاربردی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تعریف شده، دارای امتیاز ضمن خدمت است.
گرامی خاطرنشان کرد: از مرداد سال ۱۴۰۱ تاکنون ۶ کارگاه پاورآپ، دو کارگاه فناستاد، یک کارگاه تجربستان، پنج کارگاه بلدچی و چهار کارگاه ماهران برگزار شده است.
وی تبیین کرد: برگزاری منظم و دورهای کارگاهها توسط مرکز رشد با محور موضوعات تخصصی در حوزه فناوری برای پویایی دانشگاه در زیست بوم فناوری و نوآوری بوده و به دنبال آن سهمی مؤثر در مسیر تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به یک دانشگاه مسئلهمحور است.
انتهای پیام/