صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
با تلاش دانش‌بنیان‌ها؛

نیاز مشتریان به ۸۰ قطعه خودرو برطرف شد

محققان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید ۸۰ قطعه در خودرو شدند که موجب می‌شود نیاز مشتریان در راستای فراهم‌سازی قطعه برطرف شود.
کد خبر : 849866

یوسف صحرایی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید ۸۰ قلم قطعه اختصاصی برای خودرو نیسان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: قطعات تولیدی این شرکت، قطعات بدنه خودرو از جمله در موتور، اتاق عقب، رکاب، پشت رکاب و... است.

وی که اکنون با شرکت متبوعش در نمایشگاه عصر امید سیرجان حضور دارد با بیان مزیت‌های محصولات بومی این شرکت دانش‌بنیان مطرح کرد: مزیت اصلی شرکت، ارتقای کیفیت محصولات است. سایر شرکت‌ها ممکن است دو قلم جنس تولید کنند؛ اما این شرکت دانش‌بنیان ۸۰ قلم جنس تولید کرده که موجب می‌شود نیاز مشتریان در راستای فراهم‌سازی قطعه برطرف شود.

صحرایی با اشاره به اینکه قصد داریم قطعات تولیدشده در شرکت را به سراسر کشور ارسال کنیم، اظهار کرد: ضخامت و مونتاژ قطعات تولیدشده با سایر شرکت‌ها متمایز است. ضخامت قطعات تولیدشده در شرکت‌ها یک میلی‌متر و در این شرکت دانش‌بنیان با ضخامت دو میلی‌متر مونتاژ می‌شود.

وی با بیان اینکه رنگ کردن تمام قطعات با استفاده از ربات انجام می‌شود، بیان کرد: برش‌های قطعات هم با استفاده از ربات صورت می‌گیرد. این شرکت برای تولید اتاق عقب نیسان منحصراً به علت حجم بزرگ آن از یک ربات استفاده می‌کند که به صورت شبانه‌روز مشغول فعالیت است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «صنایع آذران بدنه تبریز» که در مرکز رشد دانشگاه آزاد ایلخچی مستقر است با اشاره به طراحی و ساخت برخی از قطعات ربات‌ها توسط محققان کشور افزود: ربات‌های مخصوص رنگ به صورت خودکار قطعات را رنگ می‌کنند، پس از پایان مرحله رنگ‌کاری با زدن سوت به اپراتور هشدار می‌دهند و سپس قطعات برای فرآیند کوره و پخت آماده می‌شود.

صحرایی عنوان کرد: یک ربات دیگر به صورت پنج‌محوره طراحی شده است که تمام قطعات کششی را در کارخانه برش می‌زند.

به گزارش آنا، نمایشگاه تخصصی رویداد عصر امید استان کرمان (سیرجان) از هشتم تا یازدهم خرداد در سیرجان در حال برگزاری است. این نمایشگاه میزبان تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان، تیم‌های استارت‌آپی و گروه‌های پژوهشی است. رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید استان کرمان با توجه به ظرفیت‌های شهرستان سیرجان و برای نخستین‌بار به‌صورت تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان دایر شده است.

این رویداد با همکاری شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر و فرمانداری سیرجان در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان پیش‌بینی شده است. رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید استان کرمان با هدف ارتباط گسترده صنعت و دانشگاه و حل مسائل کشور برگزار شده و در آن واحد‌ها و هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان محصولات خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر