صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با طراحی یک برنامه کاربردی امکان‌پذیر شد؛

ادارات از راه دور سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی را خاموش می‌کنند

یک شرکت بومی فناور برنامه‌ای طراحی کرده‌ که ادارات می‌توانند سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی را از راه دور در پیک مصرف با سنسورهای دما کنترل کنند.
کد خبر : 849663

آرش محمدیان مدیرعامل یک شرکت فناور در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: این شرکت در زمینه هوشمندسازی سیستم‌های روشنایی و مدیریت مصرف انرژی سیستم سرمایشی یا گرمایشی با استفاده از اینترنت اشیا فعالیت دارد.

وی ادامه داد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و نیاز روز بازار روی هوشمندسازی محصولات متمرکز شده و در این راستا محصولاتی هوشمند به بازار عرضه و پروژه‌هایی هم با وزارت نیرو و توانیر داشته‌ایم. 

مدیرعامل شرکت «صنایع انرژی سبز پاسارگاد» مستقر در دانشگاه آزاد قزوین درباره ویژگی محصولاتی که این شرکت در نمایشگاه عصر امید سیرجان ارائه می‌کند، اظهار کرد: در این نمایشگاه قرار است توانمندی‌های شرکت را در معرض نمایش قرار دهیم. این شرکت در کنار سیستم‌های روشنایی به هوشمندسازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی ادارات هم پرداخته است.

محمدیان اضافه کرد: در این راستا برنامه‌ای طراحی کرده‌ایم که می‌تواند از راه دور سرمایش و گرمایش را در پیک مصرف در فصل زمستان یا تابستان با سنسورهای دما کنترل کند. برای مثال اداره برق می‌تواند از راه دور سیستم گرمایشی یا سرمایشی یک اداره که روشن مانده است را خاموش کند.

وی توضیح داد: این سیستم‌های هوشمند به صورت بهینه کار می‌کنند و با توجه به پیک مصرف زمانی روشن و زمانی خاموش می‌شوند تا دمای تعادل حفظ شود و آرامش کارمندان به هم نخورد.

محمدیان درباره اینکه این محصول و خدمت چه آورده‌ای برای کشور دارد و چه نیازهایی را برطرف می‌کند، خاطرنشان کرد: چراغ‌‌های LED در مقایسه با چراغ‌های گازی ۵۰ درصد در مصرف برق صرفه‌جویی می‌کنند. حال با هوشمندسازی این چراغ‌ها طبق آمار وزارت نیرو ۶۶ درصد کاهش مصرف در مقایسه با چراغ‌های LED معمولی را شاهد هستیم. 

به گفته این فعال حوزه دانش‌بنیان و فناوری، در بخش سرمایشی هم با هوشمندسازی تا ۳۰ درصد کاهش مصرف در اوج مصرف خواهیم داشت که می‌تواند باعث جلوگیری از خاموشی‌های ناگهانی در فصل تابستان شود.

به گزارش آنا، رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید استان کرمان با توجه به ظرفیت‌های شهرستان سیرجان و برای نخستین‌بار به‌صورت تخصصی در بخش صنایع از ۸ تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر