صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
در نمایشگاه «عصر امید» ارائه شد؛

تولید محصولی فناور برای جلوگیری از پوسیدگی لوله‌ها

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید پوشش ضدخوردگی گفت: این محصول فناور با ۲۵ درصد مقاومت بالاتر در مقایسه با سایر پوشش‌ها در لوله‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کد خبر : 849556

هاله رسولی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان که در رویداد و نمایشگاه تخصصی عصر امید سیرجان حضور یافته است در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: محصول این شرکت «پوشش ضد خوردگی پلی یورتان و نانوکامپوزیت‌های آن» است که در لوله‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه محصول «پوشش ضد خوردگی پلی یورتان» پوششی محافظتی محسوب می‌شود، مطرح کرد: این پوشش در مقایسه با سایر پوشش‌ها دارای خواص فیزیکی و بهداشتی مناسب‌تر است. سایر شرکت‌ها از پوشش میانی اپوکسی استفاده می‌کردند که این امر منجر به پوسیدگی لوله‌ها شده بود؛ بنابراین درصدد برآمدیم تا با تولید پوشش ضدخوردگی پلی‌یورتان از این مشکل جلوگیری کنیم.

رسولی با اشاره به اینکه با فرمولاسیون سنتز پلی‌یورتان فعالیت کردیم، اظهار کرد: پوشش ضدخوردگی تولیدشده به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی شد. از آنجایی که امکان توقف خط تولید وجود نداشت، روی لوله‌هایی با پوشش اپوکسی، پوشش جدید را اعمال و در شرایط موردنظر آن را بررسی کردیم و در نهایت نتیجه آزمایش آن بسیار موفقیت‌آمیز بود.

وی افزود: این پوشش جدید در تمام مکان‌هایی که امکان خوردگی وجود دارد، اعم از کشتی‌سازی، دریا، مجتمع‌ها، کارخانجات و ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. مزیت این پوشش جدید در مقایسه با پوشش‌های دیگر، طول عمر و ماندگاری بسیار بالاست. پوشش ضدخوردگی پلی‌یورتان در مقایسه با پوشش‌های رایج یعنی اپوکسی، ۲۵ درصد مقاومت بالاتری دارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «دیباگران آریا شیمی» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد تبریز با اشاره به اینکه اکنون به تولید نیمه‌صنعتی محصول رسیده‌ایم، خاطرنشان کرد: در ساخت راکتور ۲۰ کیلویی حمایت‌هایی از این شرکت دانش‌بنیان شده است؛ اما این شرکت هنوز به تولید صنعتی با تیراژ بالا نرسیده؛ بنابراین انتظار داریم برای رسیدن به تولید انبوه از حمایت‌های ویژه‌ای اعم از حمایت‌های مالی و معنوی برخوردار شویم.

به گزارش آنا، نمایشگاه تخصصی رویداد عصر امید سیرجان از هشتم تا یازدهم خرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان، تیم‌های استارت‌آپی و گروه‌های پژوهشی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر