صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۲ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
سالک در گفتگو با آنا:

برنامه هفتم در مجلس باید عملیاتی و میدانی تنظیم شود

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس باید برنامه هفتمی تنظیم کند که عملیاتی و میدانی باشد نه آرمانی،گفت: اگر آرمانی باشد، تحقق پیدا کردن آن با مشکل رو به رو می‌شود.
کد خبر : 849447

حجت‌الاسلام احمد سالک نماینده ادوار مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص مطالبات رهبر انقلاب از نمایندگان مجلس، گفت:  معمولا یک سال آخر، نمایندگان خود را برای دوره بعد آماده می‌کنند. آن‌ها سرمایه یک سال آخر را بر رای آوری در انتخابات آینده نگذراند، بلکه باید خلاء‌ها و نارسایی‌هایی که وجود دارد را پُر کنند.

وی‌ افزود: این امر به این معنا است که در این یک سال به قانون‌های مورد نیاز کشور برای حل مشکلات از قبیل مهار تورم، رشد تولید ملی، رفع گرانی و معیشت مجهز شوند و این مسائل حیاتی را محور کار خود قرار دهند.

نماینده ادوار مجلس تاکید کرد: مقام معظم رهبری وقتی از یک مجلس تعریف می‌کنند، نمایندگان از این محبت و ابراز رضایت باید تمام هم و غم خود را در راستای خدمت به جمهوری اسلامی ایران و مردم به کار گیرند؛ این دو مورد باید در راستای یکدیگر باشد.

سالک همچنین با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بحث‌های مورد نیاز، مسئله حجاب است،اظهار کرد: مسئله حجاب باید به گونه‌ای حل شود که دین احیا شود، نه اینکه ملاحضات بین‌المللی را کنند، باید آنچه را که مورد توجه اسلام است، پیاده کنیم. این مطلب، بسیار مهم است.

وی تصریح کرد: بنابراین خلاء‌هایی مانند مشکل مسکن، ازدواج، جمعیت و ... را که در طول این سه سال گذشته نتوانستند به آن برسند، از لحاظ اجرایی باید بر روی آن متمرکز شودند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز درباره ارائه نظر نخبگان و دانشگاهیان در مورد بررسی برنامه هفتم توسعه در مجلس، اظهار کرد: معمولا در تنظیم برنامه‌های دوره پنج ساله، کمیسیون‌ها نقطه نظرات تمام دستگاه‌ها و کارشناسان اعم از دانشگاه‌ها و غیر دانشگاها مانند شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی را دریافت می کنند.

سالک با بیان اینکه مجلس باید برنامه هفتمی تنظیم کند که عملیاتی و میدانی باشد نه آرمانی،گفت: اگر مطالب آرمانی باشد، تحقق پیدا کردن آن با مشکلاتی رو به رو می شود، اما این نکته بسیار مهم است که نیاز جامعه ما در بخش‌های مختلف، اعم از اقتصاد، صنعت، کشاورزی و مخصوصا مسائل فرهنگی باید در برنامه دیده شود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر