صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲

یک کتاب جدید به کاوش درباره تاریخچه پرتلاطم روانپزشکی منتشر شد

یک کتاب جدید به کاوش درباره تاریخچه پرتلاطم روانپزشکی منتشر شد. در این کتاب دیوید هلرشتاین به همه چیز از روانکاوی گرفته تا تشخیص بیماری‌ها را پوشش می‌دهد.
کد خبر : 849387

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک کتاب جدید به کاوش درباره تاریخچه پرتلاطم روانپزشکی منتشر شد. در این کتاب دیوید هلرشتاین به همه چیز از روانکاوی گرفته تا تشخیص بیماری‌ها را پوشش می‌دهد.

کتاب جدید دیوید هلرشتاین، استاد روانپزشکی بالینی مرکز پزشکی ایروینگِ دانشگاه کلمبیا، تغییرات اساسی روانپزشکی در چند دهه گذشته را بررسی می‌کند. پس از دوران اوج شکوفایی این رشته در اواسط قرن گذشته، روانکاوی جای خود را به جهان بینی‌ای داد که از طریق راهنمای تشخیصی و آماری هدایت می‌شد، و این دقیقاً اختلالات روانی و درمان آن‌ها را تعریف می‌کرد. اخیراً، این روش نیز با مدلی الهام گرفته از علوم اعصاب جایگزین شد. هر یک از این سه مدل غالب، مفروضات، روش ها، گزینه‌های درمانی و اهداف دوره قبل را زیر و رو کردند. هر کدام تعاریف خاص خود را از سلامت و بیماری و مفاهیم خاص خود از ذهن را دارند؛ و هر یک برای پزشکان و بیماران امکانات جدید و همچنین مشکلاتی را به وجود آورده اند.

کتاب جدید هلرشتاین، که از اوایل دهه ۱۹۸۰ حرفه روانپزشکی را در نیویورک شروع کرده، با بیماران کار می‌کند، تحقیقات انجام می‌دهد و به اداره کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها کمک می‌کند، دریچه‌ای است به روی چگونگی تغییر این حرفه.

او در این کتاب به گزارشات و مقالات، تجربه‌های زیسته کار روان‌پزشکی و چالش‌های موجود برای التیام دادن به ذهن را همراه با مدل‌های نظری در حال تغییر بررسی می‌کند.

او در پاسخ به این سوال که چرا این کتاب را نوشتید، گفت: «در دهه‌های اخیر، روان‌پزشکی از مدل‌های مبتنی بر روان کاوی، به کتابچه راهنمای تشخیصی DSM و اخیراً به پایه‌ای در علوم اعصاب، دستخوش تحولات چشمگیری شده است.

دیدگاه ما نسبت به علل اختلالات روانپزشکی نیز مانند رویکرد‌های درمانی ما به طور ناگهانی تغییر کرده است، نه تنها یک بار، بلکه دو بار. برای پزشکان و، به گمان من، برای بیماران، این تغییرات به معنای واقعی کلمه گیج کننده بوده است؛ بنابراین من احساس کردم که اکنون وقت نوشتن چنین کتابی است.»

انتهای پیام/

ارسال نظر