جزئیاتی از کارکرد ۳ معاونت موضوعی حوزه حقوقی دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شورای حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور رئیس مرکز امور حقوقی و صیانت از داراییهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
رئیس مرکز امور حقوقی و صیانت از داراییهای دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست که با شرکت رؤسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و مسئولان حقوقی واحدهای دانشگاهی تشکیل شد با اشاره به وجود سه معاونت موضوعی در حوزه حقوقی دانشگاه اظهار کرد: معاونت دعاوی این مرکز متولی ساماندهی و رسیدگی به پروندههای حقوقی و کیفری واحدهاست که بخش زیادی از پروندهها مربوط به املاک واحدها و اختلافات با پیمانکاران است.
عزیزالله فضلی دومین معاونت مرکز امور حقوقی و صیانت از داراییهای دانشگاه آزاد اسلامی را حوزه قراردادها برشمرد و بیان کرد: بیشتر پرونده و قراردادهای ارجاعی از کمیسیونهای معاملات واحدهای دانشگاهی و استان در این بخش واصل و مورد بررسی قرار میگیرد.
این مقام مسئول سومین بخش مرکز حقوقی دانشگاه را معاونت امور حقوقی و رسیدگی به تخلفات کارکنان و اعضای هیئت علمی دانست و توضیح داد: با توجه به استقرار کمیتههای تجدید نظر مرکزی کمیتههای انضباطی و انتظامی در سازمان مرکزی وظیفه بررسی و رسیدگی به پروندههای مربوط در این بخش به عهده معاونت امور حقوقی است.
فضلی اظهار کرد: بیشترین حجم پروندههای رسیدگی شده در این بخش، مربوط به تخلفات اداری و مالی است که گاهی ناشی از کم توجهی به مقررات و مصوبات دانشگاه است؛ بنابراین از مسئولان واحدهای دانشگاهی توقع میرود قبل از اخذ تصمیم در مواردی که تصریح قانونی در بخشنامهها دیده نمیشود از راهنمایی بخشهای حقوقی بهرهمند شوند.
رئیس مرکز امور حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شورای حقوقی در استانها را در راستای نتیجه گیری مسائل مبتلابه واحدها و استانها در خود استان و برای تسریع در حل مسائل و مشکلات دانست و اظهار کرد: بهخصوص در استان فارس که بدنه حقوقی قوی و مرتبط با ادارات و ارگانهای دادگستر دارد؛ وجود این شورا کمک خوبی به رؤسای واحدها خواهد کرد به ویژه در بحث ایجاد صلح و سازش با پیمانکاران و شکات دانشگاه وجود این شورا میتواند راهگشا و مثمر باشد.
فضلی به چند فقره وحدت رویه صادرشده از سوی مرکز امور حقوقی دانشگاه آزاد اشاره کرد و توضیح داد: این وحدت رویهها با توجه به مناقشات و مشکلات متحدالشکلی که در واحدهای دانشگاهی رخ داده است، صادرشده و تسهیل کننده تصمیمات مسئولان در این موارد است.
رئیس مرکز حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی خواستار تعامل بیشتر واحدهای دانشگاهی با استادان گروه حقوق بهخصوص در قالب طرح الف هیئت علمی شد و گفت: رؤسای واحدها با استفاده کیفی از حضور استادان گروه حقوق برای مشاوره در تصمیمات و حل مشکلات حقوقی واحدهای دانشگاهی بهرهمند شوند.
در آغاز جلسه شورای حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، رئیس این دانشگاه با اشاره به تشکیل شورای حقوقی استان با ترکیبی از نیروهای شاخص و توانمند در زمینه حقوق اظهار کرد: شورای حقوقی استان فارس به عنوان استانی پیشتاز در ایجاد این شورا در کشور با ترکیب اساتید خبره و مسئولان متبحر حقوقی واحدهای دانشگاهی شکل گرفته و با تعامل بسیار مناسبی که با دادگستری فارس و نهادهای مربوط در استان دارند کمک بزرگی را به تصمیم گیریهای رؤسای واحدها و مسئولان استان ارائه میکنند.
محمدرضا قائدی شورای حقوقی را بازوی مشورتی بسیار کاربردی برای دانشگاه دانست و گفت: تصمیمات درست و کم حاشیه با استفاده از نظر و مشاورههای مسئولان حقوقی و شورای حقوقی استان اتخاذ خواهد شد و این سبب میشود تا تبعات و خسارتهای وارده به دانشگاه به حداقل خود برسد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس مصوبات شورای حقوقی استان با حضور رئیس مرکز امور حقوقی دانشگاه را مبنای پیگیریهای بعدی در استان و سازمان مرکزی برای واحدها و مراکز برشمرد و ابراز امیدواری کرد که جلسه شورای استان کاربردی و مرتفع کننده مسائل و مشکلات واحدهای دانشگاهی باشد.
در ادامه این جلسه معاونان مرکز امور حقوقی و صیانت از داراییهای دانشگاه آزاد اسلامی به سؤالات رؤسا و مسئولان حقوقی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی فارس پاسخ گفتند.
به گزارش خبرنگار آنا، عزیزالله فضلی در سفر به شیراز با خانواده شهید باقرپور دیدار کرد. در این دیدار که معاونان مرکز امور حقوقی دانشگاه و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، معاون هماهنگی و برنامه ریزی و مدیران امور حقوقی، امور شاهد و ایثارگران و روابط عمومی استان نیز فضلی را همراهی میکردند، رئیس مرکز امور حقوقی دانشگاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، بر نقش تاثیر گذار همسران شهدا در تداوم راه و منش آن به حق پیوستگان تاکید کرد.
فضلی با قدردانی از رشادتهای این همسر گرانقدر شهید اظهار کرد: همسران شهدا در دوران بعد از عروج شهیدشان برای فرزندان خود هم مادری و هم نقش پدر را ایفا کردند و این قطعاً در تربیت و نمو نسل بعد در خانواده شهدا که نسلی ارزشی و پایبند به موازین انقلاب و نظام هستند، نمود عینی و عملی دارد.
انتهای پیام/