صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲
با تکیه کلام «اقدامات منطقه ای»؛

آمریکا باز هم علیه ایران موضع گرفت

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که اولویت واشنگتن عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است و تنها زمانی از تعاملات دیپلماتیک منطقه‌ای (ازجمله توافق تهران-ریاض) حمایت می‌کند که به مهار رفتار ایران منجر شود.
کد خبر : 848931

به گزارش گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاری که خواستار واکنش وی به انتصاب «علیرضا عنایتی» به عنوان سفیر جدید عربستان در ریاض شد، گفت: من هیچ نکته‌ای درباره این انتصاب که مسئله‌ای مابین ایران و عربستان سعودی است، ندارم. پیشتر هم گفته ایم که از تداوم تعملات دیپلماتیک در سطح منطقه حمایت می‌کنیم.

با این حال، میلر اظهارات خود را با این ادعا ادامه داد که «اما حمایت ما به شرطی است که این قبیل تعاملات دیپلماتیک به مهار اقدامات بدخواهانه ایران منجر شود».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا توافق تهران-ریاض به افزایش ثبات منطقه منجر می‌شود، گفت: به نظر من در حال حاضر دو مسئله واقعی وجود دارد، نخست اینکه آن‌ها (ایرانی ها) یک سفیر انتخاب کردند و دیگر اینکه ما (آمریکایی ها) همچنان ایران را بابت اقدامات منطقه ایش مسئول می‌دانیم.

این دیپلمات آمریکایی در بخش دیگری از اظهاراتش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا امکان دیپلماسی با ایران به ویژه در رابطه با برنامه هسته‌ای این کشور وجود دارد یا خیر، گفت: اولویت دولت فعلی واشنگتن این است که ایران نباید به سلاح اتمی دست یابد و اجازه چنین کاری را پیدا نخواهد کرد. همچنین، باور داریم که دیپلماسی بهترین شیوه رسیدن به راه حل است حال آنکه در رابطه با اقدامات منطقه‌ای ایران، شاهد هیچ پیشرفتی نبوده ایم.

به گزارش آنا، تمرکز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روی اتهام رفتار‌های منطقه‌ای به زعم وی بدخواهانه ایران و گره زدن این موضوع به مذاکرات احیای توافق هسته ای، با توجه به ادعای غرب مبنی بر اینکه «برجام دیگر کارآمد» نیست و از آن باید به عنوان سکویی برای حصول توافق‌هایی در زمینه فعالیت‌های موشکی و منطقه‌ای ایران استفاده کرد، قابل ارزیابی است حال آنکه این موارد ازجمله خطوط قرمز تهران تلقی می‌شوند.

از منظر ایران، احیای بی کم و کاست برجام به همان شکلی که در توافق اولیه بود، باید با رفع کامل تحریم‌ها و بدون هیچ گونه پیش شرط یا مطالبه مازاد، همراه باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر