صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

آمادگی یک شرکت تولیدی آرد برای همکاری علمی پژوهشی با دانشگاه آزاد

یک شرکت تولیدی آرد اعلام کرد که آماده است در اجرای طرح‌های پژوهشی و علمی خود با دانشگاه آزاد اسلامی مرند همکاری کند.
کد خبر : 848573

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین صادقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند در حاشیه بازدید از یک شرکت تولید آرد در شهرستان مرند در جلسه‌ای با حضور مسئولان این شرکت اظهار کرد: توسعه دانش‌بنیان و مراکز رشد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی به‌منظور ارتقای فعالیت‌های دانش‌بنیان در راستای کمک به اقتصاد کشور از اهداف و راهبرد‌های دانشگاه است.

وی تأکید کرد: هدف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی فراهم کردن محیطی علمی پویا و منسجم برای کسانی بوده که در راستای کسب علم و دانش و مهارت‌های فنی تلاش می‌کنند. سرای نوآوری نهادی است که از طریق ایجاد شبکه نوآوری شامل آموزش‌های فناوری و خلاقیت، مدارس کسب‌وکار و بهره‌گیری از زیرساخت‌های آزمایشگاهی، کارگاهی و تحقیقاتی منجر به پیشرفت جامعه و دانشگاه در آن حوزه می‌شود که دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند در این زمینه پیشگام است.

حافظ ابراهیم‌پور مدیرعامل این شرکت تولیدی آرد نیز گفت: در راستای ایجاد تنوع در محصولات بنا به نیاز مشتریان، شرکت به تولید آرد‌های تخصصی اقدام کرده است. این شرکت توانسته علاوه بر تولید آرد‌های خبازی شامل آرد لواش و تافتون، آرد سنگک، آرد بربری، آرد نول فانتزی و آرد کامل،  به تولید انواع آرد‌های نول مخصوص کیک، نول مخصوص کلوچه، نول مخصوص برای انواع بیسکویت، نول مخصوص ویفر، نول مخصوص چوب‌شور، آرد نول مخصوص باقلوا، آرد نول مخصوص یوفکا تولید اقدام کند و شرکت آماده است در اجرای طرح‌های پژوهشی و علمی خود با دانشگاه همکاری کند.

به گزارش آنا، در این جلسه مصوب شد طراحی و اجرای پروژه‌های مشترک تحقیقاتی با توجه به اولویت‌های تعریف‌شده، چاپ مقالات علمی و برگزاری سمینار‌های علمی، پژوهشی و آموزشی مشترک، برگزاری دوره‌های کارآموزی و طرح پویش برای دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی و اجرای پایان‌نامه‌های تحصیلی مرتبط، حضور و نظارت استادان و اعضای هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذائی در فرآیند‌های تحقیق و توسعه، ارتقای سطح کیفی محصولات شرکت در تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه و شرکت تولید آرد هرچه زودتر منعقد شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر