سید بابک مظفری معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات در رابطه با این رویداد علمی گفت: این رویداد با هدف سوق دادن پروژههای علمی-تحقیقاتی دانشگاهی به سمت رفع مشکلاتی که صنعت آب و برق کشور با آن مواجه است، برگزار خواهد شد. این رویداد بستری برای طرح مشکلات در این حوزه و عرضه توان علمی و تخصصی در داخل کشور در مسیر توسعه ملی است.
وی افزود: رونمایی از مقالات علمی، ایدههای برتر، برگزاری کارگاههای و نشستهای علمی – تخصصی در محورهای مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، هوشمندسازی نرمافزار و سامانهها، دادهها و پردازش دادهها، زیرساخت، شبکه و سختافزار، راهبری و مدیریت دادههای مکانی و SDI و بهینه سازی و اصلاح الگوی مصرف، از دیگر اهداف برگزاری این رویداد است.
مظفری ادامه داد: یکی از اقدامات مدنظر در این رویداد علمی بهرهگیری از ظرفیتهای مراکز تحقیقاتی، پژوهشکدهها و شرکتها و هستههای فناور مستقر در مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات است؛ تا از این طریق بتوان با ارائه راهکارهای نوین به افزایش کارایی و بهبود عملکرد GIS در صنعت آب و برق کشور، کمک کرد.
معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات افزود: برای دبیرخانه این رویداد، بیش از ۷۱۱ مقاله علمی از سراسر کشور ارسال شده است. پس از داوری، 290 مقاله برگزیده شد که از این میان ۹۰ مقاله به صورت شفاهی برای ارائه در این رویداد انتخاب و ۲۰۰ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
به گفته وی، جمع کثیری از پژوهشگران، متخصصان، مدیران و معاونان صنعت آب و برق کشور و شرکتهای دانش بنیان در حوزه صنعت GIS در این رویداد علمی حضور خواهند داشت. همچنین مقالات منتخب هفتمین کنفرانس ملی GIS در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) نمایه خواهد شد.
براساس این گزارش در نمایشگاه جانبی هفتمین کنفرانس ملی سیستم اطلاعات مکانی(GIS)، ۹۰ غرفه برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی در این حوزه اختصاص یافته است. از این میان ۳۰ غرفه با حضور شرکتهای دانشبنیان در حوزه صنعت آب و برق فعالیت خواهند داشت. همچنین در حاشیه این رویداد، گرامیداشت حسن غفوریفرد چهره ماندگار در این حوزه و شهدای صنعت آب و برق کشور، برگزار میشود.