صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
در مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی مطرح شد؛

پرداختن به پژوهش ملی برای ارتقا و مرجعیت علمی آموزش عالی سلامت

رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی از اتخاذ راهبرد پرداختن به پژوهش‌های ملی برای ارتقا و مرجعیت علمی آموزش عالی سلامت و به‌روزرسانی مستندات به منظور حکمرانی مؤثر در آموزش پزشکی خبر داد.
کد خبر : 848318

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، احسان شریفی پور رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی در جلسه شورای مدیران معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی این مرکز بیان کرد: مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی کشور در شروع دوره مدیریت جدید رویکرد اساسی خود را به شکل خاصی ارائه داده، بدین صورت که پرداختن به پژوهش‌های راهبردی ملی برای ارتقاء و مرجعیت علمی آموزش عالی سلامت در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: از سویی توجه جدی به حمایت و احصاء ایده‌های جدید و بکارگیری فناوری‌های نوین در آموزش پزشکی کشور را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده است که به عنوان نمونه، دو فراخوان ملی اخیر که با همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، معاونت آموزشی و پژوهشی وزارت بهداشت و با محوریت مرکز ملی نصر به انجام رسید.

شریفی پور گفت: بیش از ۱۶۰ طرح برتر فناورانه در عرصه آموزش علوم پزشکی از دانشگاه‌های سراسر کشور، دانشگاه‌های صنعتی، مهندسی (شریف، امیرکبیر، صنعتی اصفهان...) و پارک‌های علمی و فناوری سراسر کشور به این مرکز ارسال شده است.

وی یادآور شد: رویکرد سوم این مرکز فراهم کردن و بروزرسانی مستندات مورد اعتماد و کاربردی برای حکمرانی موثر در آموزش علوم پزشکی کشور را مد نظر خود قرار داده که امید است با همراهی و دقت نظر همه مدیران عالی و روسای دانشگاه ها، در نیل به هدف ارتقا همه جانبه آموزش عالی سلامت موفق باشد.

در ادامه، دو گزارش از پروژه‌های ملی اخیر مرکز ملی نصر برای مدیران آموزشی وزارت بهداشت ارائه شد که یکی در مورد هزینه‌های اقتصاد سلامت در آموزش پزشکی و دومی در زمینه اثرات بحران بیولوژیک کووید بر آموزش علوم پزشکی کشور بود.

در این نشست در زمینه انعطاف پذیری سیستم آموزشی کشور در بحران‌های متعدد ارائه راهکار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر