صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری:

تبیین اقدامات و دستاورد‌های آموزش عالی یک ضرورت است

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و همچنین ستاد وزارت علوم اقدامات و فعالیت‌های متعددی برای پیشرفت علم و فناوری در کشور صورت گرفته است که تبیین آن‌ها برای امیدآفرینی در جامعه یک ضرورت است.
کد خبر : 847979

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی‌گل به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی، در دفتر روابط عمومی وزارت علوم حضور پیدا کرد و این روز را به مدیر و کارشناسان این دفتر و همچنین مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور تبریک گفت.

زلفی‌گل با قدردانی از خدمات و فعالیت‌های شبانه‌روزی مجموعه روابط عمومی ستاد و دانشگاه‌ها گفت: اقدامات و دستاوردهای متعددی در آموزش عالی کشور صورت می‌گیرد که تبیین آنها باعث امید‌آفرینی و حس افتخار برای هم‌وطنان می‌شود.

وی با اشاره به ۴۶ سفر استانی خود و بازدید از مراکز آموزش عالی کشور گفت: همکاران بنده نیز در معاونت‌های مختلف پیش از این از دانشگاه و موسسات پژوهشی فناوری بازدید داشته‌اند و همه آنها از تلاش‌ها و اقدامات غرورآمیز و افتخارآمیز دانشگاه‌ها برای پیشرفت علم و فناوری در کشور و ایجاد رفاه برای مردم خبر می‌دهند.

وزیر علوم فعالان بخش روابط عمومی در موسسات آموزش عالی را همان افسران جهاد تبیین نامید که مسئولیت بزرگ و مهم انعکاس اقدامات فرزندان ملت را به ملت برعهده دارند .

 زلفی‌گل در پایان سخنان خود گفت: امیدوارم امکانات و ظرفیت‌های در اختیار ما اجازه دهد تا آن‌چنان که شایسته و بایسته است از خدمات و زحمات یاوران علمی در کل و به خصوص فعالان اصلی روابط عمومی که تلاش شبانه‌روزی دارند قدردانی کرده و جبران خدمت کنیم.

در دانشگاه‌ها شاهد ساختار سازمانی واحدی برای بخش روابط عمومی نیستیم

در ادامه این نشست، ندا شفیعی، معاون امور روابط عمومی حوزه وزارتی وزارت علوم، ضمن قدردانی از وزیر علوم به علت توجه ویژه به حوزه روابط عمومی و بازدید و حضور سرزده ایشان از این واحد گفت: من و همکارانم در ستاد وزارت علوم و روابط عمومی دانشگاه‌ها انعکاس اقدامات و دستاوردهای صورت گرفته را به مردم و همچنین انعکاس نظرات و دیدگاه‌های مردم به مسئولان آموزش عالی را وظیفه خود می‌دانیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در دانشگاه‌ها شاهد ساختار سازمانی واحدی برای بخش روابط عمومی نیستیم گفت: این وضعیت امکان سیاستگذاری واحد و یکپارچه را از ما سلب می‌کند و بخش روابط عمومی را در پاسخگویی، انجام فعالیت‌ها و ماموریت‌ها دچار مشکل می‌کند.

شفیعی با اشاره به اینکه واحد‌های روابط عمومی مسئولیت بسیار سنگینی را برای پاسخگویی به مردم و همچنین بازتاب دادن دستاوردهای دانشگاهی و عملکرد موثر در جهاد تبیین دارند گفت: ضرورت دارد که سهمیه ویژه برای جذب نیروهای متخصص و تحصیل کرده به روابط عمومی دانشگاه‌ها اختصاص پیدا کند تا با برگزاری آزمون رسمی، سرمایه انسانی حوزه روابط عمومی را تقویت کنیم که وزیر علوم از این پیشنهاد استقبال کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه علاوه بر نیروی انسانی، فعالیت‌های روابط عمومی نیازمند تجهیزات و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خاصی است، از روسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها خواست نسبت به تجهیز واحدهای روابط عمومی به امکانات روز توجه جدی داشته باشند.

معاون امور روابط عمومی وزارت علوم گفت: افکارسنجی و گردآوری نظرات مردم، به مسئولان آموزش عالی و دانشگاه‌ها کمک می‌کند میزان رضایت از عملکرد مردم از اقدامات آنان را متوجه شده و همچنین میزان نیاز و مطالبات دانشجویان، اساتید و یاوران علمی  به مسئولان منعکس شود.

وی تصریح کرد: با افکارسنجی و نظرسنجی می‌توانیم آنچه که مورد نیاز جامعه برای تحصیل در مقطع آموزش عالی است را درک کرده و در بحث برنامه‌ریزی و گسترش رشته‌های دانشگاهی بر اساس نیاز و خواست مردم اقدام کنیم.

معاون امور روابط عمومی حوزه وزارتی وزارت علوم، تدوین پیوست رسانه‌ای را برای آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های وزارت‌علوم و اقدامات مهم روسای دانشگاه‌ها را یک ضرورت دانست و گفت: بدون پیوست رسانه‌ای ایده و طرح مورد نظر مسئولان در حوزه‌های مختلف به نتیجه کامل خود نخواهد رسید و ممکن است نیت و ایده خوب با تفسیرها و برداشت‌های نامناسبی در سطح جامعه مواجه شود که حضور به موقع روابط عمومی‌ها و جلب نظرات و ایده‌ها می‌تواند در این بخش به مسئولان کمک ویژه‌ای کند.

وی در پایان تاکید کرد: به هیچ وجه نباید از روابط عمومی‌ها در حد یک واحد تشریفاتی و حتی اجرایی مناسبت‌ها انتظار داشته باشیم، بلکه باید فعالان بخش روابط عمومی را مشاوران خود بدانیم که با علم و تجربه خود می‌توانند مدیران را در گرفتن تصمیمات بهینه برای سازمان، دانشگاه و موسسه یاری کنند.

گفتنی است، وزیر علوم در دیدار خود با اهدای شاخه گل و گفتگو با تک تک همکاران ستاد وزارت علوم، روز روابط عمومی را به ایشان تبریک گفت.

شایان ذکر است، علی خطیبی، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم و علی رازینی رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت عتف، وزیر علوم  را در بازدید از روابط عمومی این ستاد همراهی کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر