صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی مطرح کرد؛

واکنش امام خمینی(ره) به درخواست افرادی که نمی‌خواستند فرمانده باشند

فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی با ذکر خاطره‌ای از دیدار فرماندهان جنگ با امام خمینی(ره) عنوان کرد: این فرماندهان عنوان کرده بودند که دیگر نمی‌خواهند فرمانده باشند و امام راحل واکنش جالبی به این اتفاق داشتند.
کد خبر : 847950

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار حبیب شهسواری در جریان اجرای طرح ملی اعتلا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه اظهار کرد: هانری کُربَن مفسر غربی حکمت معنوی و فلسفه اسلامی است که به سبب آشنایی با مرحوم علامه طباطبایی به حقایق قابل توجهی در مکتب تشیع دست یافته و در بخشی از کتاب خود امام صادق علیه‌السلام را به‌عنوان یک استاد دانشگاه و نخستین نظریه‌پرداز در حوزه‌های مختلف معرفی می‌کند.

وی با اشاره به فرارسیدن سالروز سوم خرداد افزود: در سراسر سال‌های پرافتخار دفاع مقدس روزهای بزرگی به ثبت رسیده که عظمت و اهمیت آن همواره در اذهان باقی خواهد ماند و سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر در خلال جنگ تحمیلی هشت ساله رژیم بعثی صدام نیز از همین افتخارات دوران هشت سال دفاع مقدس است.

فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان غربی با بیان اینکه سال اول جنگ تحمیلی بسیار سخت بود، تصریح کرد: در سال دوم جنگ، ورق برگشت و عملیات‌های مهمی نظیر طریق‌القدس، فتح‌المبین و بیت‌المقدس به وقوع پیوست؛ رویداد سوم خرداد ۱۳۶۱ یادآور تجلی اراده و غرور ملتی مسلمان و آزاده در آزادسازی خرمشهر است كه به حق، درخشان‌ترین صحنه جنگ را رقم زد و در اثبات اقتدار ایران اسلامی نقش ویژه‌ای داشت.

**کتاب حسین اعلایی دقیق‌ترین تألیف درباره تحلیل جنگ ایران و عراق است

شهسواری با بیان اینکه کتاب «دکتر حسین اعلایی» دقیق‌ترین کتاب درباره تحلیل جنگ ایران و عراق است، متذکر شد: در این کتاب آمده روز ۲۶ دی ۱۳۶۰ محسن رضایی فرمانده کل سپاه برای ارائه گزارش از موفقیت عملیات طریق‌القدس و ارائه گزارش اولیه از روند آماده‌سازی عملیات بعدی (که فتح‌المبین نامیده شد) به اتفاق تعدادی از فرماندهان یگان‌های عمل‌کننده در عملیات به دیدار امام رفته بود.

وی افزود: تعدادی از فرماندهان به محسن رضایی گفته بودند که اگر قرار است ما در جنگ باشیم دیگر نمی‌خواهیم فرمانده بمانیم و آقای رضایی این موضوع را به اطلاع امام رسانده بود و امام از ایشان خواسته بود دیداری با این فرماندهان داشته باشند.

فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی تبیین کرد: در این دیدار، امام صحبت ۲۰ دقیقه‌ای با فرماندهان داشتند و در آنجا اظهار کرده بودند شما باید خدا را شکر کنید که این عملیات اسلامی به دست شما اجرا می‌شود، هرکس توفیق این عمل را ندارد. امروز صبح بعد از ملاقات با تنی چند از پاسداران به این فکر افتادم که‌ ای کاش من هم یک پاسدار بودم، این‌ها چه می‌کنند و من چه کار. آن‌ها می‌روند با دشمن اسلام می‌جنگند و من در اینجا هستم و نمی‌توانم.

شهسواری با اشاره به جمله معروف امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه خرمشهر را خدا آزاد کرد، عنوان کرد: امام بعد از این پیروزی بزرگ برای آنکه فرماندهان دچار غرور نشوند این جمله معروف را بیان کردند و عملیات بیت‌المقدس به‌عنوان شاه‌بیت عملیات‌ها در طول جنگ هشت ساله لقب گرفت.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: این دانشگاه از دو لفظ مهم آزاد به معنای غیردولتی بودن و اسلامی که مهم‌ترین بخش آن است تشکیل شده است؛ واژه اسلامی برای دشمنان نظام ایجاد خطر می‌کند، چراکه دانشگاهی تشکیل شده که می‌خواهد الگویی برای اسلامی شدن دانشگاه‌ها در سطح دنیا ارائه دهد.

فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید در قله اقتدار ملی بالاتر از سایر دانشگاه‌ها باشد، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی است و پیدایش و تولد آن به بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بازمی‌گردد.

شهسواری با تأکید بر اینکه گسترش نارضایتی‌ها و ناامیدسازی مردم از اهداف دشمن است، خاطرنشان کرد: افزایش امید در جامعه با تلاش‌های جهادی دانشگاهیان موجب رضایت و همراهی مردمی می‌شود که در تمامی عرصه‌های مختلف پشت رهبری و نظام می‌ایستند.

**هدف استکبار جهانی از به وجود آوردن داعش آمدن به قلب تهران بود

وی با اشاره به اینکه شناخت دشمن و بیان شیوه‌های مقابله با آن یکی از مباحث مهمی است که ضروری است برای جوانان دانشگاهی مطرح شود، خاطرنشان کرد: در میدان مقابله با هجمه‌‌های دشمن باید به تبیین دقیق و تشریح مستند بسیاری از حقایق و واقعیت‌های فکری، اعتقادی، سیاسی، تاریخی و فرهنگی پرداخت و با ابزارهای نشر و رسانه‌های مرجع و کارآمد در اختیار عموم مخاطبان قرار داد که این مهم همان جهاد تبیین مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی با تأکید بر اهمیت تربیت نیروی انسانی و مدیر از منظر مقام معظم رهبری گفت: اگر ما فرزندان امروز را به خوبی با تربیت اسلامی پرورش دهیم توانسته‌ایم مدیران طراز انقلاب اسلامی را برای مدیریت آینده نظام اسلامی پرورش دهیم و این مدیران همان آینده‌سازان و تصمیم‌سازان فردای نظام اسلامی خواهند بود.

شهسواری در ادامه با اشاره به پیدایش گروهک تروریستی داعش به رهبری و مدیریت آمریکا خاطرنشان کرد: هدف استکبار جهانی از به وجود آوردن داعش آمدن به قلب تهران بود که با درایت مقام معظم رهبری و سردار شهید سلیمانی این تصور آنان باطل شد.

وی درباره اقلیم کردستان عراق افزود: در حالی كه حكومت اقليم كردستان در اوج نياز به كمک‌های ايران برای مقابله با داعش برای حفظ موجوديت خود بود و در شرايطی كه كمک ايران آنچنان برای بارزانی حياتی بوده كه وی در صورت عدم کمک ایران به فکر فرار بود، بازهم بدترين اقدامات عليه امنيت ملی ايران در سرزمين‌هايی كه فعلاً در اختيار اقليم قرار گرفته، انجام گرفته است.

فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی با بیان اینکه اقلیم کردستان به پناهگاهی برای ضد انقلاب، معاندین و نمایندگان کشورهای متخاصم بدل گشته است، افزود: آمریکا یکی از بزرگ‌ترین کنسولگری های خود را در مرز ۶۰ کیلومتری پیرانشهر در اقلیم کردستان تأسیس کرده که امکان فرود همزمان چندین هواپیما بر روی آن وجود دارد.

شهسواری با اشاره به هدف قرار دادن مواضع احزاب کومله، دموکرات و پاک در عراق خاطرنشان کرد: با ۷۲ موشک و در عمق ۴۰ کیلومتری زمین، مواضع دشمنان را در اقلیم مورد هدف قرار دادیم تا دشمنان بدانند جمهوری اسلامی کوچک‌ترین اغماضی در برابر امنیت خود نشان نمی‌دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر