صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
رئیسی در دیدار رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری:

امروز بسیاری از جوامع توسعه‌یافته از نبود اخلاق و ایمان رنج می‌برند

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز بسیاری از جوامع با وجود توسعه‌یافتگی از نبود اخلاق و ایمان رنج می‌برند، گفت: زیربنای تمدن و مدنیتی که انبیاء و اولیاء الهی نوید آن را داده‌اند، عقلانیت، معنویت، اخلاق و عدالت است و ما باید به دنبال شکل‌گیری چنین جوامع انسان‌سازی باشیم.
کد خبر : 847600

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در دیدار «پاتریارک مارآوا روئیل سوم» رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری و هیئت همراه، ایمان و اخلاق را مسئله محوری جامعه بشری خواند و گفت: اگر ایمان و اخلاق بویژه از سوی صاحبان جایگاه در ادیان الهی به خوبی تبیین شود، می‌تواند بسیاری از گره‌های جوامع بشری را بگشاید.

وی با بیان اینکه امروز بسیاری از جوامع برغم توسعه‌یافتگی از نبود اخلاق و ایمان رنج می‌برند، تصریح کرد: نیاز بشر تنها به توسعه و رفاه نیست بلکه یکی از مهمترین نیازهای بشر در این جوامع که مورد غفلت واقع شده معنویت، اخلاق و ارتباط با خداست.

رئیس جمهور در ادامه ظلم و جنایت علیه بشریت در نقاط مختلف دنیا را ناشی از دوری از اخلاق و ایمان دانست و گفت: تروریست‌های تکفیری با ادعای دروغین دین‌مداری اما بدون حداقل پایبندی به اخلاق و ایمان در منطقه ما دست به جنایت زدند اما گروهی که در مقابل این جماعت جنایتکار ایستادند و شرشان را از ملت‌های منطقه کم کردند از جمله سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، مسلح به سلاح ایمان حقیقی و اخلاق بودند.

رئیسی شرط رضایت نبی مکرم اسلام(ص)، حضرت مسیح(ع) و همه انبیاء و اولیاء الهی را پافشاری بر ایمان الهی و ضدیت با ظلم و فساد عنوان کرد و افزود: زیربنای تمدن و مدنیتی که انبیاء و اولیاء الهی نوید آن را داده‌اند، عقلانیت، معنویت، اخلاق و عدالت است و ما باید به دنبال شکل‌گیری چنین جوامع انسان‌سازی باشیم.

«پاتریارک مارآوا روئیل سوم» رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری نیز در این دیدار گفت: برای ما اهتمام ویژه مسئولان جمهوری اسلامی به گفتگوهای بین ادیان بسیار مایه خرسندی است، حضور نمایندگان ادیان در ساختار حاکمیت جمهوری اسلامی نشان‌دهنده عمق باور و احترام این نظام به ادیان توحیدی است و امیدواریم این اشتراکات مودت و دوستی روزبه‌روز افزون‌تر شود.

رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری تاکید کرد: از مبارزه جمهوری اسلامی ایران با گروه تروریستی داعش برای زنده ماندن ایمان و انسانیت در عراق و سوریه، تشکر میکنم.

در این دیدار آقایان «میترو پولیتن ماراپریم آنشیل» اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری سوریه، «مارپولس بنیامین» اسقف کلیسای شرق آشوری شیکاگو و شرق آمریکا، «مارابریس یوحنا» اسقف کلیسای شرق آشوری کرکوک، دیانا و معاون پاتریایرکی و همچنین «شارلی اتویه تکیه»، نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی، رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری را همراهی میکردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر