صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
معاونت علمی اعلام کرد؛

تأثیر ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان‌ در حوزه دارو و فرآورده‌های پیشرفته درمان

معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اعلام کرد که ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان نقش بسزایی در حوزه دارو و فرآورده‌های پیشرفته تشخیص و درمان دارند.
کد خبر : 847589

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بنا بر اعلام معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و براساس آخرین آمار اعلام شده ازحدود ۸ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان ثبت شده در کشور ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید و تامین دارو و فرآورده‌های پیشرفته تشخیص و درمان فعالیت دارند.

تولید مواد اولیه سنتتیک دارویی و مکمل (مواد موثره، اکسپیان و استاندارد)، فرمولاسیون‌های پیشرفته دارویی، مکمل‌ها و آرایشی بهداشتی، دارو، فرآورده‌ها و خدمات زیستی و تشخیصی و دارو‌های گیاهی از جمله عناوین مطرح در فهرست کالا و خدمات حوزه فناوری در حوزه دارو و فرآورده‌های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان است.

با توجه به اهمیت رشد دانش‌بنیان‌ها در کشور و تاثیرگذاری آن در اقتصاد، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به عنوان متولی اصلی این موضوع اقدام به حمایت از حوزه‌های مختلف فناوری و شرکت‌های فعال دراین حوزه کرده تا فعالیت شرکت‌های دانش بنیان رشد و توسعه یابد.

فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی، دارو و فرآورده‌های پیشرفته تشخیص و درمان، موادپیشرفته و محصولات مبتنی‌بر فناوری‌های شیمیایی، ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته و وسایل، ملزومات و تجهیزات پزشکی از جمله حوزه‌های فناوری هستند که معاونت علمی سعی دارد تا زمینه رشد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه‌ها را فراهم کند. همچنین حوزه‌های فناورانه برق الکترونیک، فوتونیک، مخابرات، فناوری اطلاعات و نرم افزار‌های رایانه ای، خدمات تجاری سازی و صنایع فرهنگی، خلاق و علوم انسانی نیز از دیگر حوزه‌هایی هستند که این معاونت سعی دارد تا شرکت‌های فعال در این حوزه‌ها رشد چشمگیری برپایه دانش را تجربه کنند.

معاونت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز درهمین راستا با حمایت از فعالیت‌های فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان سعی دارد تا زمینه رشد کمی و کیفی این شرکت‌ها و تجاری‌سازی محصولات کاربردی آن‌ها در حوزه‌های مختلف را فراهم کند.

حوزه تولید و تامین دارو و فرآورده‌های پیشرفته تشخیص و درمان یکی از حوزه‌های فناوری است که اخیرا شرکت‌های فعال دراین حوزه با رشد چشمگیری همراه بوده و به ۵۰۰ شرکت رسیده است که از این تعداد ۵۲ شرکت از نوع ۱ دانش‌بنیان، ۳۱۶ شرکت از نوع ۲ دانش‌بنیان و ۱۳۱ شرکت از نوع ۳ دانش‌بنیان هستند.

براساس این گزارش، با توجه به اهمیت و لزوم شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور، شرکت‌های دانش‌بنیان نقش به سزایی در راستای رسیدن به این هدف دارند و یکی از اصلی‌ترین بازیگران توسعه اقتصاد دانش بنیان این شرکت‌ها هستند.

دانش‌بنیان‌ها به منظور هم‌افزایی دانش و ثروت و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان شکل گرفته‌اند و درجهت توسعه علم وفناوری در کشور گام برداشته‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر