صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
توسط محققان کشورمان محقق شد؛

کاهش ضخامت لایه‌های راهسازی با محصولی دانش‌بنیان

محققان کشور مان موفق شدند با تولید محصولی دانش‌بنیان ضخامت لایه‌های راهسازی را در اثر استفاده از مسلح‌کننده سلولی خاک کاهش دهند.
کد خبر : 847324

محمودرضا محمدی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: این شرکت فعال در حوزه دانش‌بنیان پروژه‌های عمرانی را به واسطه فناوری طراحی، نظارت، اجرا می‌کند.

وی با بیان اینکه محصول شرکت دانش‌بنیان در مسلح‌سازی خاک، آسفالت و بتن کاربرد دارد، بیان کرد: این محصول با عنوان مسلح‌کننده سلولی خاک حجم عملیات خاکی در پروژه‌های عمرانی را کاهش می‌دهد؛ زیرا این محصول ویژگی‌های فنی و مقاومتی خاک را ارتقا می‌دهد.

محمدی اظهار کرد: مسلح‌کننده سلولی خاک، منجر به افزایش ظرفیت باربری خاک ضعیف، کاهش نشست‌های پلاستیک خاک، سهولت حمل و نقل و اجرا، عدم نیاز به خاکبرداری عمیق می‌شود.

فعال حوزه فناوری افزود: این محصول به دلیل عدم واکنش شیمیایی باعث می‌شود تا ماهیت خاک را تغییر ندهد و با کاهش عملیات خاکی، هزینه‌های تعمیر را اقتصادی بپتر کند.

سیاری گفت: انعطاف‌پذیری در فرآیند تولید، سرعت اجرایی بالا و مقاومت ویژه اتصالات نیز از مزایای دیگر این اختراع است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: این محصول موجب صرفه‌جویی ۴۰ درصدی اقتصادی در پروژه‌های راه‌سازی می‌شود، زیرا زیرسازی راه‌ها در ضخامت کم‌تر تقویت و به نتیجه مطلوب دست پیدا می‌کند.

محمدی مطرح کرد: این محصول با کشور‌های آمریکا، روسیه و چین رقابت می‌کند. محصول این شرکت دانش‌بنیان از لحاظ  هزینه بسیار مقرون به‌صرفه و ۴۰ درصد کم‌تر از نمونه‌های خارجی و از لحاظ فنی کیفیت آن ۲۰ درصد بهتر از مشابهات خارجی است.

فعال حوزه دانش‌بنیان گفت: اختراع این محصول با تغییرات حاصل‌شده در ایران به ثبت رسیده و تاییدیه‌های فنی مرتبط نیز گرفته شده است.

وی ادامه داد: اتصال نمونه‌های دیگر با محصول این شرکت دانش‌بنیان متمایز است.  به بیان ساده‌تر، اگر این محصول از بخش اتصال آسیب ببیند، عملکرد آن تحت تاثیر قرار می‌گیرد. اتصال این محصول مقاوم‌تر از دیواره‌های به‌کار رفته در تولید آن است، هرگز  بخش اتصال زودتر از دیواره‌ها آسیب نمی‌بیند، اما در نمونه‌های خارجی اینگونه نیست.

به گفته مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، دلیل ظرفیت باربری و عملکردی این محصول ۲۰ درصد بهتر از سایر نمونه‌هاست.

انتهای پیام/

ارسال نظر