صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

افزایش سرمایه سنگین بانک رفاه، قدمی در جهت حمایت از تولید/ چشم انداز بانک رفاه، بانکداری تمام الکترونیک است

مدیرعامل بانک رفاه، ضمن ترسیم نقشه راه و اهداف این بانک تا سال ۱۴۰۵، افزایش سرمایه کم سابقه بانک رفاه را قدمی در جهت حمایت از تولید و رشد اقتصادی کشور توصیف کرد.
کد خبر : 847235

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران ، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران، اسماعیل لـله‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم، ضمن اشاره به فعالیت ها و اقدامات بانک رفاه در راستای تحقق شعار سال با نگاه ویژه به رشد تولید گفت: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری سال 1402، سال مهار تورم و رشد تولید نام گذاری شده است. بانک ها به طور کلی چه در مهار تورم و چه در رشد تولید، قطعا نقشی بی بدیل و کلیدی را می توانند ایفا کنند. 

وی ادامه داد: اگر قصد داریم بر ظرفیت های صادراتی کشور اضافه کنیم، قطعا نیازمند رشد تولید هستیم و طبیعتا یکی از مهم ترین ارکان رشد تولید، بحث تامین مالی تولید است که شاید بتوان گفت، مهم ترین نقشی که بانک ها می توانند در رشد تولید ایفا کنند، تامین مالی واحد های تولیدی است. بنابراین بانک رفاه با استفاده از ابزارهای نوینی که طراحی کرده است، همواره در نظر دارد تا با استفاده از این ابزارها و بدون افزایش حجم نقدینگی که منجر به افزایش تورم می شود، به افزایش تولید کمک کند تا شاهد رشد صادرات و به تبع آن رشد اقتصادی در کشور باشیم.نقش بانک ها در رشد تولید و جهش ظرفیت های صادراتی نقشی کلیدی است.

افزایش صادرات کلید رشد اقتصادی کشور 

مدیرعامل بانک رفاه در خصوص اهمیت افزایش صادرات برای اقتصاد کشور و نقش بانک ها در تسهیل و افزایش ظرفیت صادرات عنوان کرد: اگر بخواهیم صادرات محور برنامه ریزی کنیم و حرکت قطار اقتصادی کشور را به سوی افزایش صادرات سوق دهیم باید، با روش های و ابزارهای جدید تامین مالی واحدهای تولیدی رو آوریم. در واقع با بهره بردن از این ابزارهای نوین در نهایت می توان شاهد افزایش کمیت و کیفیت محصولات تولیدی در کشور بود. طبیعتا در چنین شرایطی هم نیاز بخش داخلی به مراتب بهتر از گذشته پاسخ داده می شود و از آن طرف نیز در بخش صادراتی شاهد جهش های چشم گیری خواهیم بود.

وی افزود: بانک همانطور که می تواند در بحث تامین مالی نقش بسزایی ایفا کند از طرفی در حوزه اخذ تعهدات از خریداران خارجی نیز می تواند نقش بسیار کلیدی داشته باشد. همچنین از دیگر نقش های بانک در راستای تسهیل صادرات باید به صدور ضمانت نامه های ارزی به جهت تسهیل ظرفیت صادراتی و کمک به نقل و انتقال منابعی که در مقصد وجود دارد، باید اشاره کرد.

بانک رفاه کارگران یکی از بانک های رکوردار انتشار اوراق در سال گذشته 

لـله‌گانی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم، در خصوص نقش بانک رفاه کارگران در رشد تولید و مهار تورم گفت: بانک رفاه در راستای استفاده از ظرفیت های تعهداتی و انتشار اوراق گام، یکی از بانک هایی بود که در سال گذشته بیشترین اوراق گام را منتشر کرده است. همچنین در طراحی ابزارهای جدید همچون ابزار انتشار گواهی اوراق خاص که مختص هر پروژه است و تامین مالی آن پروژه را انجام می دهد، ازبانک های پیشتاز است. 

از دیگر اقدامات ویژه ای که بانک رفاه در حال انجام آن است، ایجاد کارگروه های تخصصی به منظور سنجش ظرفیت های صادراتی شرکت ها به صورت مجزا و تک به تک است. بررسی موقعیت ها و ظرفیت های صادراتی داخل و خارج از کشور که به صورت مورد به مورد بررسی می شوند و حل و فصل مسائل و مشکلات این شرکت ها در دستور کار قرار می گیرد، از دیگر اقدامات بانک رفاه است.

افزایش سرمایه سنگین بانک رفاه، قدمی در جهت حمایت از تولید 

مدیرعامل بانک رفاه در پاسخ به سوالی مبنی بر نقش افزایش سرمایه اخیر بانک رفاه در حمایت از تولید و همچنین تاثیرات آن بر رشد تولید گفت: سرمایه بانک رفاه در سال قبل حدود 23 هزار میلیارد ریال بود که با افزایش سرمایه هایی که داشت ابتدا به 192 هزار میلیارد ریال و سپس به 660 هزار میلیارد ریال رسیده است که یکی از افزایش سرمایه های بسیار بزرگ در شبکه بانکی کشور محسوب می شود.

وی افزود: لازم به ذکر است نسبت کفایت سرمایه و همچنین شاخص های کملز در بحث شاخص های سلامت بانکی بسیار مهم و حائز اهمیت هستند که بانک رفاه از منظر این شاخص ها در سطح خوبی قرار دارد. گفتنی است پرداخت تسهیلات به هر ذی نفع واحد و اشخاص مرتبط، به میزان سرمایه هر بانک بستگی دارد. بنابراین وقتی بانکی افزایش سرمایه می دهد، طبیعتا می تواند با هر مشتری حجم بالاتری از عملیات کار کند و مشخصا حد فردی و حد جمعی بانک افزایش پیدا می کند و بر این اساس مشخصا شاهد افزایش تولید توسط مشتریان بانک خواهیم بود.

بانکداری تمام الکترونیک، چشم انداز بانک رفاه  

لـله‌گانی در پایان با اشاره به چشم اندازها و طرح های توسعه ای بانک رفاه خاطر نشان کرد: چشم انداز ها و استراتژی بانک تا سال 1405 تدوین شده است. بر این اساس، استراتژی ها در حوزه بانک داری اختصاصی و بانک داری شرکتی (بررسی وضعیت هر شرکت با توجه به شرایط خاص خود و طراحی ابزار های خاص مخصوص همان شرکت) در حال تدوین و در دستور کار است.همچنین دیگر چشم اندازی که برای بانک رفاه ترسیم شده، ارتقای حوزه بانک داری دیجیتال و الکترونیک است که با توجه به ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری کشور قطعا در این حوزه شاهد تحولات بسیاری خواهیم بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر