صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
رویکرد شهرداری تهران، تحول نرم‌افزاری است؛

زاکانی: در دوره مدیریت من 4 ابر پروژه در تهران افتتاح می‌شود

شهردار تهران گفت: هر دوره از مدیریت شهری با نمادی شناخته می‌شود، تمام هدفمان این است، دوره مدیریت شهری ما را نیز به تحولاتی که در تهران ایجاد کرده‌ایم به یاد بیاورند. مبتنی بر برنامه تحولی که داریم، ان‌شاءالله ۴ ابر پروژه، ۳۸ کلان پروژه و ۹۰ پروژه مطابق زمان‌بندی مشخص در تهران افتتاح خواهد شد.
کد خبر : 846748

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشترک علیرضا زاکانی شهردار تهران و حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی عصر امروز- چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲- برگزار شد.

در ابتدای این نشست زاکانی با اشاره به وجود رویکرد مشارکتی شهرداری تهران در مدیریت شهری جدید، گفت: طی ۲۰ ماه گذشته همواره به دنبال ایجاد مشارکت و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف در مدیریت شهری تهران بودیم، به همین جهت دائماً جلسه با نخبگان دانشگاهی با هدف بررسی و ارائه راهکار برای چالش‌های شهرمان داریم.

او افزود: از ابتدای سال نیز جلساتی با اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های امام حسین (ع)، شریف، تهران، تربیت مدرس، شهید بهشتی و علامه طباطبایی داشته‌ایم که در این جلسات آنچه در مدیریت شهری تهران طی ۲۰ ماه گذشته انجام داده‌ایم را برای نخبگان دانشگاهی تبیین کرده و از آنها در مدیریت پایتخت و حل چالش‌هایش کمک خواستیم.

زاکانی در ادامه پیرامون چالش‌های شهری تهران گفت: تهران ۲۳۷ سال است که پایتخت است. در این مدت هیچ گاه بر اساس یک الگوی مشخص توسعه پیدا نکرده است. بر همین مبنا امکانات شهری نیز عادلانه در شهر توزیع نشده است و اکنون با فاصله طبقاتی رو به رو هستیم؛ به نحوی که برای برخی از شهروندان زیست پذیری در شهر تهران مشکل شده است. 

او تاکید کرد: در کنار فاصله طبقاتی، فرسودگی زیرساخت‌های شهری، ناپایداری بافت فرسوده، کمبود یک میلیون واحد مسکونی برای شهروندان و … نیز چالش‌هایی جدی برای ما ایجاد کرده است و همه این موارد باعث شده است مطابق آمار در سال ۱۴۰۰، ۸۷.۵ درصد مهاجرت‌ها به البرز از سمت تهران باشد.

شهردار تهران در ادامه در رابطه با برخی از دستاوردهای مدیریت شهری جدید گفت: سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران را در شرایطی تحویل گرفتیم که در تنش مالی بود و این مجموعه ۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی داشت، اما بحمدالله از این تنش عبور کردیم و در نتیجه انضباط مالی سال ۱۴۰۰، ۹۷ درصد و سال ۱۴۰۱، بالغ بر  صد درصد از منابع بودجه مصوبه شورا محقق شد. در نتیجه این دستاورد ۱۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های قبلی را پرداختیم و ۳۱۰۰ میلیارد تومان از معوقات شهرداری به پیمانکاران را تسویه کردیم.

او تاکید کرد: برخی معتقدند ما برای تأمین منابع مالی بودجه دست به شهر فروشی زده‌ایم‌ در حالی که سال گذشته تنها دو مجوز بلندمرتبه‌سازی را صادر کردیم که این دو مورد نیز متعلق به دستگاه‌های مختلف است و در حاشیه بزرگراه‌ها ساخته می‌شوند.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون برنامه‌های مدیریت شهری جدید برای تهران گفت: مبتنی بر مبانی اعتقادی‌مان و نگاهی که مکتب امام (ره) به انسان دارد؛ ۱۲ رویکرد برای مدیریت شهری تهران استخراج کردیم که مطابق آن تمامی کارهایمان در شهرداری قابل تفسیر است. در برنامه‌ای که داریم به دنبال ایجاد تحول در تهران هستیم.

او افزود: هر دوره از مدیریت شهری با نمادی شناخته می‌شود؛ به عنوان مثال دوره آقای کرباسچی را با ساخت فرهنگسراها به یاد می‌آورند. تمام هدفمان این است، دوره مدیریت شهری ما را نیز به تحولاتی که در تهران ایجاد کرده‌ایم به یاد بیاورند. مبتنی بر برنامه تحولی که داریم، ان‌شاءالله ۴ ابر پروژه، ۳۸ کلان پروژه و ۹۰ پروژه مطابق زمان‌بندی مشخص در تهران افتتاح خواهد شد.

شهردار تهران ادامه داد: یکی از رویکردهای تحولی ما در شهرداری تهران، تحول نرم‌افزاری و روحی شهر تهران است که مطابق آن به دنبال ایجاد پیوستگی میان خانواده‌ها و مدارس و خانواده‌ها با محوریت مساجد هستیم. 

بر اساس گزارش سایت شهر، زاکانی تاکید کرد: به اقتضای تنوع فرهنگی و شرایط نقاط مختلف تهران، ایجاد تحول روحی و نرم‌افزاری سخت می‌شود و در این رابطه نیاز به کمک دستگاه‌هایی مثل سازمان تبلیغات اسلامی داریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر