صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
مردانی در نشست مسئولان استانی بسیج اساتید سراسر کشور:

بسیج اساتید محور برنامه‌های علمی باشد/ ۴ اولویت اصلی برنامه‌های بسیج اساتید کشور

مردانی کمک به اعتلای آموزش عالی، انسجام بخشی و تعالی سازمانی ، کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور و جهاد تبیین و امیدآفرینی را از جمله اولویت‌های مهم سازمان بسیج اساتید کشور مطرح کرد.
کد خبر : 846743

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مسئولان استانی بسیج اساتید سراسر کشور با شعار (انسجام سازمانی _ جهاد گفتمانی _ تعالی حکمرانی) امروز در تهران برگزار شد.

در این نشست که در قالب میزگردها، سخنرانی‌ها و جلسات پرسش و پاسخ  برگزار شد، محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید طی سخنانی با اشاره به شعار این نشست از اهداف این برنامه‌ها و ضرورت واکاوی و تشریک مساعی در محور‌های این نشست و جمع بندی آن در طول سال در برنامه‌های جاری بسیج اساتید در سراسر کشور سخن گفت.

مردانی همچنین با اشاره به آنکه امسال اولین سال اجرای برنامه ۵ ساله هفتم سازمان بسیج مستضعفین با تکیه بر سند راهبردی اعتلای بسیج، ابلاغی مقام معظم رهبری است از برنامه‌های متمرکز، استانی و کانون‌های این سازمان در این نشست گفت.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در ادامه ۴ اولویت کلان این سازمان را مطرح کرده و در خصوص هر کدام از اولویت‌ها توضیحاتی را بیان کرد.

انسجام بخشی و تعالی سازمانی نخستین موضوعی بود که مردانی به آن اشاره کرده و از تلاش برای جذب و نقش آفرینی حداکثری اساتید دانشگاه‌ها در فراهم سازی بستر حضور اعضای هیات علمی در بسیج اساتید متناسب با تخصص و تجارب آنان سخن گفت و بر ضرورت حضور بسیج اساتید در محوریت برنامه‌های علمی تاکید کرده و عنوان کرد؛ بسیج اساتید محور برنامه‌های علمی باشد.

مردانی دومین اولویت را کمک به اعتلای آموزش عالی عنوان کرد و از تشکیل و توسعه اندیشکده حکمرانی آموزش عالی بسیج اساتید در وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری برای سیاست پژوهی در حوزه آموزش عالی، تقویت کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره برای تولید متون دینی و تحول در علوم انسانی، مشارکت در کمیته رصد و پایش دانشگاه‌ها و ستاد وزارت علوم و کمک به دیپلماسی علمی از طریق ارتباط اساتید خارج از کشور با همکاری مجمع اساتید مسلمان در آیت خصوص گفت.

این استاد دانشگاه در بیان اولویت سوم  فعالیت بسیج اساتید به موضوع کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور پرداخت و بر ضرورت تشکیل قرارگاه قشری برای تحقق دولت اسلامی تاکید کرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور چهارمین هدف و اولویت این سازمان را جهاد تبیین و امیدآفرینی عنوان کرد و از برنامه‌های  سازمان بسیج اساتید در این موضوع سخن گفت.

گفتنی است این نشست از صبح امروز در تهران آغاز و تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت و در آن علاوه بر سخنرانی میهمانان ویژه، معاونین سازمان و مسئولان استانی بسیج اساتید نظرات خود را در راستای حل موضوعات و در جهت هم افزایی مطرح می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر