صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
در فروم حکمرانی مطرح شد؛

لزوم رسوخ نوآوری به عرصه بیمه‌های اجتماعی

علی پنیریان مشاور نوآوری صندوق آینده‌ساز در دومین روز رویداد فروم حکمرانی درباره کارکرد شبکه بانکی در رشد پلتفرم‌های بومی سخنرانی و بر لزوم رسوخ نوآوری به عرصه بیمه‌های اجتماعی تأکید کرد.
کد خبر : 846713

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  فروم حکمرانی (G-forum) یکی از رویداد‌های جذاب اینوتکس است که به منظور پرداختن به مباحث حوزه فناوری و نوآوری از زاویه دید حکمرانی برای دومین سال با همکاری اندیشکده حکمرانی شریف در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ برگزار می‌شود. این رویداد قصد دارد تا با حضور صاحب نظران، سیاست گذاران و فعالین اکوسیستم نوآوری کشور به بررسی مهم‌ترین چالش‌های حکمرانی در ارتباط با حوزه فناوری و نوآوری بپردازد.

در دومین روز رویداد فروم حکمرانی علی پنیریان مشاور نوآوری صندوق آینده‌ساز درباره کارکرد شبکه بانکی در رشد پلتفرم‌های بومی سخنرانی و انواع بیمه هارا به دو دسته بیمه‌های تجاری و بیمه‌های اجتماعی تقسیم کرد و توضیح داد: بیمه‌های اجتماعی با پولی که کارمندان و کارفرمایان پرداخت می‌کنند در جا‌های مختلف سرمایه گذاری می‌کنند تا بتوانیم از این منبع در زمان بازنشستگی، از کارافتادگی، درمان و... استفاده کنیم.

وی افزود: نکته مهم این است که بیمه‌های اجتماعی با تهدید‌ها و بحران‌های بزرگی رو به رو هستند به‌طوری‌که اگر این بیمه‌ها دچار مشکل شوند جامعه دچار مشکل خواهد شد به همین دلیل باید آن‌ها را به خوبی مدیریت کنیم.

پنیریان با اعلام این موضوع که در کشور ۱۸ صندوق اجتماعی فعالیت می‌کنند، گفت: بیمه‌های اجتماعی باید سرمایه گذاری‌های بین نسلی کنند و نباید به سراغ سرمایه گذاری‌های پرریسک بروند. از این رو صندوق آینده‌ساز ذیل سازمان گسترش به وجود آمد که مخاطبان این صندوق مدیران سازمان‌های بزرگ بودند. اکنون مخاطبان این صندوق شرکت‌ها دانش‌بنیان، فناور و استارت‌آپ‌ها هستند.

مشاور نوآوری صندوق آینده‌ساز در توضیح این اقدام بیان کرد: چند سال گذشته وزارت رفاه با ساختار‌های خاصی این صندوق‌ها را تحت نظارت خود قرار داد که یک رگولاتوری خوب و مثبت محسوب می‌شد؛ اما از رسوخ نوآوری به این عرصه جلوگیری کرد.  

پنیریان گفت: از این رو به دنبال این هستیم که بیمه‌های اجتماعی در خدمات خود نوآوری داشته باشند. به همین  دلیل ابتدا باید حاکمیت قوانین زائد را حذف کند تا در این حوزه نوآوری به وجود بیاید. در مرحله دوم باید مشارکت مردم را وارد این عرصه کنیم. در مرحله سوم نیز شفافیت را در بیمه‌های اجتماعی بالا ببریم. این سه رکن چیزی است که نیاز داریم در بیمه‌های اجتماعی اتفاق بیفتد تا فعالیت‌های نوآورانه وارد این عرصه شود.

به گزارش آنا، نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ از سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس در حال برگزاری است و تا جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر