صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۵۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
توسط یک شرکت فناور انجام می‌شود؛

صرافی ارز دیجیتال با برنامه کاربردی دانش‌بنیان

یک صرافی دانش‌بنیان با ایجاد برنامه‌ای کاربرپسند حضور متقاضیان را برای دریافت ارزهای دیجیتال تسهیل کرده است.
کد خبر : 846585

ساحل اختری مدیر مارکتینگ یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه ارز دیجیتال در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نمایشگاه اینوتکس بهترین بستر برای استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های حاضر در فضای رمزارزی است تا بتوانند در کنار یکدیگر گرد هم آمده و در کنار رقابتی دوستانه به توسعه این فضا در ایران نیز کمک کنند. 

وی گفت: با توجه به اینکه در یک‌سال گذشته، افراد بیشتری با فضای کریپتوکارنسی و ارز دیجیتال آشنا شده‌اند، تعداد مراجعه کنندگان به نمایشگاه افزایش یافته و نسبت به سال گذشته شاهد حضور علاقه‌مندان بیشتری هستیم.

اختری که در حاشیه اینوتکس ۲۰۲۳ با آنا گفت‌وگو می‌کرد، افزود: با توجه به افزایش روزافزون فعالان و استفاده‌کنندگان بازار کریپتوکارنسی برای پیشرفتی همزمان با سایر کشورها، ناگزیر به استفاده از این پول نوین دیجیتالی خواهیم بود به دلیل آن که رمزارزها را می‌توان راهگشایی نوین در حل مشکلات اقتصادی کشورمان دانست.

مدیر مارکتینگ این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: سال‌های گذشته، تعداد صرافی‌های ارز دیجیتال و فعالان بازار کریپتوکارنسی به شدت کم بود و تعداد اندکی از مردم کشورمان به این بازار علاقه نشان داده بودند. اما دو سال اخیر با تلاش متخصصان ارز‌های دیجیتال، تعداد بیشتری از افراد به سمت این بازار آمده و پذیرش ارز‌های دیجیتال میان مردم گسترده‌تر شده است.

اختری درباره شناخت ارز‌های دیجیتال توسط عامه مردم توضیح داد: اکنون رمزارز‌ها توسط بسیاری از مردم مورد اعتماد واقع نشده و همچنان در مراحل اولیه «پذیرش» خود هستند. در مرحله اول، باید آموزش‌های لازم را از طریق رسانه‌های مختلف در اختیار مردم قرار داد تا آگاهی لازم را نسبت به این فضا کسب کنند.؛ اما یکی دیگر از چالش‌های بزرگ ارز‌های دیجیتال، نبود قوانین مشخص برای کنترل و مدیریت آن‌ها است که همین امر موجب شده این عرصه به طور کامل به رسمیت شناخته نشود. 

وی ادامه داد: تلاش صرافی دانش‌بنیان بر ایجاد برنامه‌ای کاربرپسند برای تسهیل حضور ایرانیان در این عرصه با استفاده از به‌روزترین فناوری و نوآوری‌های دنیای کریپتوکارنسی بوده است. تمام تلاش متخصصان ما بر این بوده تا بتوانند محیطی امن با بالاترین سرعت و کیفیت را برای تبادلات رمزارزی کاربران ایرانی فراهم کنند.

این فعال حوزه فناوری و نوآوری خاطرنشان کرد: ارزهای دیجیتال با توجه به اکوسیستم و ماهیتی که ارائه کرده‌اند در برابر تورم مقاوم هستند. رمزارزها بدون محدودیت، امکان پرداخت‌های بین‌المللی را فراهم کرده‌اند و با کاهش هزینه‌ها، امکان ایجاد مشاغل مدرن و بین‌المللی را بوجود آورده‌اند. ارزهای دیجیتال از خلق و تزریق بی‌رویه پول جلوگیری کرده و امکان جذب سرمایه‌گذارهای خارجی را بیش از پیش بوجود خواهند آورد.

به گزارش آنا، نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ از سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس در حال برگزاری است و تا جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر