صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۲ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
مدیرگروه اندیشکده یزد عنوان کرد؛

دلیل کاهش تمایل پزشکان عمومی به رزیدنتی چیست؟

سیدسجاد موسوی، فشار کاری بیش از حد رزیدنت‌ها را یکی از دلایل مهم کاهش تمایل پزشکان عمومی به رزیدنتی عنوان کرد.
کد خبر : 846565

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تخصصی نبض تحول با موضوع «بررسی مسائل نظام سلامت» با حضور سیدسجاد موسوی فعال سیاستگذاری سلامت و با همت صفیر آزاد و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در سالن شیخ‌الاسلام این دانشگاه برگزار شد.

مدیر گروه سلامت اندیشکده استان یزد در این نشست با اشاره به اصول قانون اساسی و اسناد بالادستی ابلاغی مقام معظم رهبری به اهمیت درمان و لزوم در دسترس بودن آن برای مردم پرداخت.

موسوی با اشاره به رو به جلو بودن بخش سلامت سند تحول دولت، دانشجویان را به مطالعه این سند تشویق کرد.

این فارغ‌التحصیل پزشکی دانشگاه تهران با معرفی مستند سیکو به مقایسه ساختار نظام سلامت آمریکا و برخی کشورهای دیگر با اهداف انقلاب اسلامی در نظام سلامت پرداخت و از حرکت به سمت نظام سلامت خصوصی و تعیین سلامت به‌عنوان کالا هشدار داد.

موسوی، فشار کاری بیش از حد رزیدنت‌ها را یکی از دلایل مهم کاهش تمایل پزشکان عمومی به رزیدنتی عنوان کرد و با تأکید بر لزوم افزایش ظرفیت رزیدنتی برای کاهش فشار کاری، پیگیری افزایش کمک هزینه آنان را امری مسلم دانست.

وی در پاسخ به این سؤال دانشجویان مبنی بر بیکاری پزشکان عمومی با افزایش ظرفیت پزشکی و هماهنگ نبودن سیاست‌های سلامت مانند افزایش ظرفیت، نظام ارجاع و پزشکی خانواده، یک راه‌حل آن را پذیرش بخشی از ظرفیت پزشکی به‌عنوان پزشک مخصوص خانواده از کنکور سراسری دانست.

دارنده دو مدال طلا و نقره المپیاد علوم پزشکی هم در این نشست با تأکید بر اهمیت نقش دانشجویان به‌عنوان حلقه میانی، دانشجویان را به مطالعه و تفکر در مشکلات سیاست‌گذاری حوزه سلامت و مطالبه‌گری مرتبط با این مشکلات تشویق کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر