صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
یک شرکت دانش‌بنیان موفق شد؛

طراحی و ساخت انواع دستگاه‌های پرینت سه‌بعدی

یک شرکت دانش‌بنیان علاوه بر طراحی و ساخت انواع دستگاه‌های پرینت سه‌بعدی، مشاوره‌های تخصصی، مهندسی در اختیار مراجعان قرار می‌دهد.
کد خبر : 846485

ایمان قادری مدیر یک شرکت دانش‌بنیان در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ در پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، طراحی و ساخت انواع دستگاه‌های پرینتی سه بعدی را از خدمات این شرکت برشمرد.

وی ادامه داد: این شرکت مشاوره‌های تخصصی، مهندسی در اختیار مراجعان قرار داده و به عنوان یکی از راهبرد‌ها می‌تواند در گستره مختلفی از مواد ورود کرده و پرینتر‌هایی از جنس‌های مختلف مانند پلیمری، فلزی و بتنی پرینت کند و علاوه بر انجام خدمات، پرینتر هم بسازد.

قادری در مورد عملکرد پرینتر فلزی گفت: به طور کلی و عمومی پرینتر‌های سه بعدی به صورت ساخت افزایشی کار می‌کند، قطعه تولید می‌شود و برعکس روش‌های کاهشی در صنعت، کار انجام می‌شود.

این فعال حوزه نوآوری و فناوری اضافه کرد: در روش سنتی دستگاه‌های تراش، بلوکی است که ماده را برداشته و کاهش می‌دهد؛ اما در پرینتر سه بعدی برعکس عمل می‌‌شود و روش کاهشی برداشته شده و به صورت افزایشی لایه به لایه از پایین به بالا پرینت کردن را آغاز می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر