صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
دبیر علمی کنگره جامعه اورولوژی تاکید کرد؛

اهمیت غربالگری آزمایش پروستات

دبیر علمی بیست و ششمین کنگره جامعه اورولوژی ایران گفت: تشخیص زودهنگام سرطان پروستات، منجر به درمان بیماری می‌شود.
کد خبر : 846406

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمیدرضا غلامرضایی افزود: یکی از آزمایش‌های مهم جهت تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA است. لذا با توجه به اهمیت موضوع به تمامی آقایان بالای ۵۰ سال توصیه می‌شود که حداقل سالی یکبار این آزمایش را انجام دهند و اگر در خانواده درجه یک آنها فردی مبتلا به سرطان پروستات است با توجه به نقش مهم ژنتیک در ابتلاء به این بیماری، آزمایش PSA را زودتر یعنی در سن ۴۵ سالگی انجام دهد تا در صورت بروز علائم اولیه بیماری، سریعاً اقدامات درمانی لازم انجام شود.

وی ادامه داد: طبق نتایج تحقیقات انجام شده افرادی که یکی از اقوام درجه یک آنها به بیماری سرطان پروستات مبتلا است احتمال ابتلای وی به این بیماری حدود ۳۵ درصد افزایش می‌یابد.

غلامرضایی عنوان کرد: متأسفانه اگر سرطان پروستات دیر تشخیص داده شود و تومور از خود متاستاز تولید کند مراحل درمان سخت‌تر و امکان بهبودی فرد کاهش می‌یابد لذا نتیجه می‌گیریم غربالگری سرطان پروستات برای آقایان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی گفت: با توجه به اینکه تشخیص به موقع سرطان پروستات بسیار مهم است به تمامی افراد توصیه می‌شود اگر علائم مشکوکی مانند اختلال در ادرار، تکرر ادرار به خصوص در شب، وجود خون در ادرار، خروج ادرار به طور قطره قطره و…، را داشتید؛ حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

غلامرضایی افزود: از دیگر موضوعاتی مورد بحث در کنگره ارزیابی درمان در حوزه سرطان‌های دستگاه ادراری، مشکلات پروستات، ناباروری، ناتوانی جنسی و مشکلات اورولوژی در افراد مسن و هوش مصنوعی در اورولوژی است.

وی بیان کرد: در کنگره امسال، بالغ بر هزار نفر از همکاران به همراه پرستاران حضور دارند و ویدئو کنفرانس‌هایی از استادان این رشته در کشورهای اروپایی و امریکایی وجود خواهد داشت.

بیست و ششمین کنگره جامعه اورولوژی ایران تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال برگزاری می‌شود

انتهای پیام/

ارسال نظر