لزوم تخصیص بودجه مستقل به رشتههای علوم پزشکی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از تبریز، ابراهیم خردمند معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز در نشست هماندیشی امور بالینی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با تأکید بر موانع و مشکلات مالی واحدها در آموزش بالینی دانشجویان برای تربیت دانشجوی کارآمد اظهار کرد: آموزش بالینی نقش مهمی در شکلدهی هویت حرفهای دانشجویان و کسب مهارتها و توانمندیهای لازم در آنان بهمنظور ایفای مهمترین وظیفهشان یعنی حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارد.
وی مهمترین چالش آموزش دانشجویان بالینی واحدهای استان را اکنون، کارورزی دانشجویان عنوان کرد و افزود: مشکلات مالی و محدودیت منابع مالی در واحدهای دانشگاهی، موجب شکاف بیشتر در آموزش بالینی دانشجویان شده که لازم است با همدلی، هماندیشی، تشریکمساعی و ارائه راهکارهای مناسب ازجمله تخصیص بودجه مستقل برای رشتههای علوم پزشکی بتوانیم بر این مشکل و سایر موانع موجود، فائق آمد.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز تأکید کرد: باید حضور آسان و بدون دغدغه دانشجویان را در بیمارستانها به بهترین نحو ممکن فراهم کنیم و این امر با حمایت و مشارکت جدی واحدهای دانشگاهی در تأمین منابع مالی برای برونرفت از مشکلات و چالشهای موجود میسر خواهد کرد.
**حمایت از دستاندرکاران ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه حوزه علوم پزشکی
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز با تشریح چشمانداز و سیاستهای اجرایی دانشگاه و تأکید بر حمایتها و عزم جدی رئیس و دستاندرکاران ارشد دانشگاه آزاد اسلامی بر توسعه کیفی و کمی حوزه علوم پزشکی مطرح کرد: هدف اصلی این نشست آشناکردن مدیر گروههای آموزشی علوم بالینی واحدهای دانشگاهی با قوانین و مقررات مربوط به شرح وظایف و نیز بررسی وضعیت آموزشی و رفع موانع موجود در راستای بهبود و ارتقای فعالیتهای مختلف علمی آموزشی است.
حسین استادی با اشاره به حساسیت و نظارت ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان مرکزی دانشگاه بر فعالیتهای آموزشی واحدهای دانشگاهی مجری رشتههای پزشکی و پیراپزشکی و تأکید بیشتر آنها بر توسعه علوم پزشکی توضیح داد: تشریکمساعی و هماندیشی استادان در رابطه با تقویت گروههای آموزشی، نحوه سازماندهی و ارائه راهکارهای اجرایی درباره ارتقای سطح کیفی آموزش و استمرار ارتباط واحدهای دانشگاهی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی استان درباره بحثهای آموزشی، اداری مالی، بودجه و... یکی از ضروریات اجتنابناپذیر است.
بابک ابری معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز نیز با اشاره به متفاوت بودن و داشتن جنبه مهارتی رشتههای پزشکی با سایر رشتههای غیرپزشکی، «جذب هیئت علمی باکیفیت، متعهد، کارآمد، تقویت ظرفیت بالینی واحدهای دانشگاهی و جذب دانشجویان خارجی» را بهترین سازوکار برای رسیدن به وضعیت مطلوب و توسعه رشتههای علوم پزشکی عنوان کرد.
به گزارش آنا، در پایان این نشست هرکدام از معاونان و مدیران، مشکلات و چالشهای حوزه مدیریتی خود را مطرح کردند که وضعیت جذب اعضای هیئت علمی، کمبود تجهیزات و امکانات در واحدها و گروههای آموزشی، کمبود نیروی انسانی، کمبود و عدم اختصاص بودجه مستقل، توزیع ناعادلانه پرداختها، مشکلات کارورزی دانشجویان در بیمارستانهای دولتی، جذب دانشجویان خارجی و ... ازجمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
انتهای پیام/