صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۳ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
در پی بی‌عدالتی در پرداخت دستمزد نویسندگان صورت گرفت؛

آغاز اعتصاب علنی اعضای اتحادیه نویسندگان آمریکا در نیویورک

در پی بی‌عدالتی در پرداخت دستمزد به نویسنده‌ها، اتحادیه نویسندگان آمریکا اعضایش را دعوت به اعتصاب کرد.
کد خبر : 845124

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تنها چند ساعت بعد از این که اتحادیه نویسندگان آمریکا موسوم به WGA اعضایش را به اعتصاب دعوت کرد، اعضای اتحادیه به خیابان‌های شهر نیویورک آمدند و اعتصاب خود را علنی کردند.

اولین راهپیمایی اعتراضی جلوی بیلبورد تبلیغاتی پیکاک نیوفرونتس در خیابان پنجم شهر نیویورک اتفاق افتاد.

بیش از ۱۰۰ نویسنده و حامیانشان ساعت یک و نیم به وقت محلی حدود یک ساعت به خیابان آمدند و به تدریج تعدادشان به دویست تن رسید. این تنها راهپیمایی برنامه ریزی شده در شهر نیویورک در امروز بود و با توجه به هوای بسیار سرد این شهر با استقبال خوبی هم مواجه شد.

از جمله شعار‌هایی که معترضان سر می‌دادند و روی پلاکارد‌های خود نوشته بودند می‌تواند به «نه قرارداد، نه محتوا. کارگردان متحد هرگز شکست نمی‌خورند»، «بالا برید، پایین بیایید، نیویورک شهر اتحادیه است» و «پول نباشه، خنده هم نیست!» اشاره کرد.

در میان پلاکارد‌هایی که توسط معترضان حمل می‌شدند پیام‌های هوشمندانه و منظوردار زیادی به چشم می‌خورد از جمله «چیزی که ما را به اینجا کشانده ضعف برقراری ارتباط است»، «اگر لری دیوید بود امروز چه کار می‌کرد؟» «به نویسنده‌ها دستمزد عادلانه بدهید»، «یا دستمزد نویسنده‌ها را بدهید یا ما داستان سرال Succession را لو می‌دهیم» و بسیاری دیگر.

نویسنده و خالق سریال Dopesick، دنی استرانگ، در مصاحبه با سایت ورایتی توضیح داد که چرا این اعتراض و اعتصاب برای اتحادیه نویسنده‌ها حیاتی است.

«این موضوعات بسیار عمیق و مهم هستند. کل چشم انداز رسانه‌ای به خاطر شبکه‌های سینمای خانگی به شدت تغییر کرده است. این موضوعات، موضوعاتی هستند که ما باید سه سال پیش حلشان می‌کردیم، اما به دلیل شیوع بیماری کرونا، نویسنده‌ها بزرگوارانه قبول کردند که موضوع را دنبال نکنند. در این سه سال، سینمای خانگی فقط سهم بزرگتری از بازار را به دست آورده است، در حالی که شبکه‌های توزیع دیگر کوچک و کوچکتر شده‌اند، و این موضوع بزرگتر و مهمتر شده است و امروز نویسنده‌ها می‌خواهند که سهم عادلانه تری از درآمد شبکه‌های خانگی داشته باشند.»

قرار است که این اعتراضات و اعتصاب‌ها جلوی درب استودیو‌های بزرگی مانند فاکس در لس آنجلس، سونی پیکچرز انترتینمنت، آمازون و اپل، نتفلیکس و پارامونت گلوبال در هالیوود و کمپانی برادران وارنر ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر