صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
گفتگو/ چرا فرمان ۸ ماده‌ای رهبری دنبال نشد؟

دولتمردان سابق به جای پاسخگویی، طلبکار شده‌اند

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی اسلامی با بیان اینکه فرمان ۸ ماده‌ای رهبری در مبارزه با فساد اقتصادی باید در قالب یک ستاد پیگیری می‌شد یا بند‌های مربوط به آن را دستگاه‌های ذی ربط به صورت جدی دنبال می‌کردند، گفت: بعضی از دولتمردان سابق به جای پاسخگو بودن طلبکار شده‌اند
کد خبر : 844961

حبیب الله بوربور دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره عدم توجه مسئولان سابق به فرمان  ۸ ماده‌ای رهبری درباره مبارزه با فساد اقتصادی،گفت: فرمانی که صادر می‌شود  باید پیگیری و دائما رصد شود و حتی اگر نیاز به اصلاحاتی دارد، مجدد از شخص رهبر انقلاب استعلام شود.

وی افزود: ممکن است در آن فرمان، موارد خاص نیاز به اصلاحاتی داشته باشد، مثلا ۸ماده به ۹ ماده تغییر کند یا ماده‌ای از آن کم شود.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه این فرمان باید در قالب یک ستاد پیگیری می شد یا بندهای مربوط به آن را دستگاه های ذی ربط به صورت جدی دنبال می کردند،اظهار کرد: در شان نظام جمهوری اسلامی‌ نیست که رهبر انقلاب اعلام کنند، «من موضوعی را چند سال پیش گفتم، اما دولت‌ها اجرا نکردند». متاسفانه دولتهایی هم وجود دارند که به جای پاسخگو بودن طلبکار شده‌اند.

بوربور در مورد اقداماتی که مسئولان باید در حوزه مبارزه با فساد انجام می دادند، تاکید کرد: دستگاه‌ها اگر بر اساس یک سازماندهی درستی انتخاب شده باشند دیگر نیازی نیست که کاری انجام و یا مطالبی ابلاغ شود.

وی تصریح کرد: اما وقتی که انتخابات بر اساس برنامه، شاخص، تعهد و تخصص نباشد، کار انجام نمی‌شود از این رو دستوراتی صادر می‌شود و در نهایت نتیجه لازم نیز حاصل نمی‌شود.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه جریان‌های سیاسی در ایام انتخابات فقط از نامزدهای خود حمایت می‌کنند، افزود:در صورتی که  جریان ها و تشکل های سیاسی وقتی گزینه ای را معرفی و از او حمایت می کنند باید نسبت به حمایت خود تعهد هم دهند، یعنی اعلام کنند اگر گزینه ما انتخاب شد براساس شاخص هایی تعیین شده، بیکاری و تورم را کاهش می‌دهیم.

بوربور گفت: اگر هم موفقیت حاصل نشد محبوبیت آنها بین مردم و طرفدارن خود کاهش پیدا می کند و اصراری هم برای حضور و کاندیداتوری در انتخابات نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه برنامه محوری در انتخابات مهم است،افزود: از این رو اگر فرد یا افراد منتخب شده با برنامه ای که جریان متبوع آنها اعلام کرده است حرکت کنند می توانند نتایج خوبی به همراه داشته باشند چرا که جریان سیاسی می تواند آنها را پشتیبانی کند.

این فعال سیاسی تصریح کرد: اما در ادوار گذشته شاهد بودیم رئیس جمهوری، برادر خود را به عنوان دستیار تعیین کرد و یا رئیس جمهور دیگری نیروی نزدیک خود را به عنوان مُهره تاثیر گذار در دولت قرار داده بود!

انتهای پیام/

ارسال نظر