صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵

واکنش آیت‌الله جنتی به ابطال رأی برخی نامزدها: نظارت استصوابی شورای نگهبان عام و در تمام مراحل است

دبیر شورای نگهبان گفت:‌ بعضی ادعا می‌کنند بعد از رأی‌گیری فقط مجلس است که می‌تواند اعتبارنامه فرد فاقد صلاحیت را تأیید نکند. این ادعا خلاف نظارت استصوابی شورای نگهبان است.
کد خبر : 84494

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از رسا، آیت‌الله احمد جنتی در جمع رؤسا و مسئولان ستادهای دهۀ فجر و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، درباره ابطال انتخابات بعضی از نامزدها به علت دستیابی به اسناد جدید، که حاکی از عدم صلاحیت برخی افراد بود، اظهار کرد: نظارت استصوابی شورای نگهبان عام و در تمام مراحل است و این اقدام سابقه هم داشته در مورد فردی که بعد از رأی‌آوردن معلوم شد، مدرک تحصیلی‌اش فاقد اعتباراست و انتخابات را شورای نگهبان ابطال کرد. بعضی ادعا می‌کنند بعد از رأی‌گیری فقط مجلس است که می‌تواند اعتبارنامه فرد فاقد صلاحیت را تأیید نکند. این ادعا علاوه بر این که خلاف نظارت استصوابی قبل از ورود به مجلس است، تاریخ هم نشان نمی‌دهد که در مجلس اعتبارنامه‌ای را به جز یک مورد رد کرده باشند و به شهادت تاریخ این جای معامله و بده و بستان است.


وی بعد از توصیه به فعالیت بیشتر شورای هماهنگی در انجام وظیفه تبلیغی و روشنگری نسل جوان در شناخت انقلاب اسلامی، گفت: بایستی حوزه علمیه انقلابی باشد، خبرگان باید انقلابی باشد و علاوه بر آنها همه نهادها و تشکیلات مؤثر در نظام جمهوری اسلامی نیز بایستی انقلابی باشند.


دبیر شورای نگهبان در ادامه بیان کرد: در حوزه‌های علمیه اگر می‌خواهند خدمتی صادقانه به اسلام و نظام کنند، باید انقلابی باشند مجلس شورای اسلامی باید انقلابی باشد.


جنتی خاطر نشان کرد: دولت و مجلس بایستی مسأله مهم اقتصاد مقاومتی را با روحیه انقلابی پیگیری کند تا مشکل تولید و اشتغال حل شود، قوه قضائیه هم باید انقلابی باشد تا بتواند اجرای عدالت کند دولت باید انقلابی باشد تا در خدمت به نظام و مردم و اجرای قانون موفق باشد بدون روحیه انقلابی و استکبارستیزی ـ که لازمه انقلابی‌گری است ـ نمی‌تواند اصول و مبانی انقلاب اسلامی را حفظ کند.


وی گفت: حتی چنانکه رهبر معظم فرمودند حوزه علمیه یعنی مراجع، اساتید، طلاب باید انقلابی باشند تا به درد مردم و مملکت بخورند وگرنه هر چه با سواد و معلومات فقهی و اصولی و غیره باشند به این نظام اسلامی برخاسته از جهاد و ایثارگری شهدا و جانبازان نمی‌توانند خدمتی بکنند، مسأله حفظ نظام از سایر مسائل اسلامی مهمتر است، باید مرجعی مثل آیت‌الله سیستانی در مقابله با توطئه‌های دشمن فتوای انقلابی صادر کند.


وی بیان کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هم لازم است با یک حرکت انقلابی رسالت خود را در رساندن پیام انقلاب اسلامی به نسل جوان به خوبی ایفا نماید.


انتهای پیام/

ارسال نظر