صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
ردیابی سریع بیماران با کمک فناوری؛

هوش مصنوعی سرطان را تشخیص می‌دهد

محققان موفق به توسعه یک الگوریتم مبتنی بر هوش مصنوعی شده‌اند که سرطان را سریع‌تر از هر روش دیگری تشخیص می‌دهد و به درمان سریع بیماران کمک می‌کند.
کد خبر : 844709

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابزار هوش مصنوعی که توسط کارشناسان بنیاد رویال مارسدن NHS، موسسه تحقیقات سرطان لندن و امپریال کالج لندن طراحی شده است، می‌تواند بیماران را برای درمان سریع ردیابی کند.

رویال مارسدن یک بیمارستان تخصصی درمان سرطان است که در سال ۱۸۵۱ تأسیس شد و هر ساله حدود ۵۰۰ هزار بیمار را درمان می‌کند.

به گفته کارشناسان، این الگوریتم تازه توسعه داده شده در شناسایی گره‌های سرطانی بهتر از روش‌های موجود عمل می‌کند و می‌تواند تشخیص دهد که آیا رشد غیرطبیعی که در سی تی اسکن یافت می‌شود سرطانی است یا خیر.

طبق گفته سازمان جهانی بهداشت، بیماری سرطان سالانه باعث حدود ۱۰ میلیون مرگ می‌شود و به طور تقریبای یک مورد از هر شش مرگ در سراسر جهان مربوط به این بیماری می‌شود.  

بنجامین هانتر، متخصص بیماری سرطان و از محققان مرکز رویال مارسدن گفت: ما امیدواریم این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی در آینده تشخیص زودهنگام  بیماری سرطان را بهبود بخشد و به طور بالقوه درمان این بیماری را با برجسته کردن بیماران پرخطر و ردیابی سریع آن‌ها برای مداخله اولیه، موفقیت‌آمیزتر کند.

بر اساس گزارش گاردین، تیم محققان از سی تی اسکن حدود ۵۰۰ بیمار با گره‌های ریوی بزرگ برای توسعه الگوریتم هوش مصنوعی با استفاده از رادیومیک استفاده کردند. این تکنیک می‌تواند اطلاعات مهمی را از تصاویر پزشکی که به راحتی توسط چشم انسان تشخیص داده نمی‌شود، استخراج کند.   این مدل برای تعیین اینکه آیا می‌تواند گره‌های سرطانی را به طور دقیق شناسایی کند مورد آزمایش قرار گرفت و نتیجه پژوهش رضایت‌بخش بود.

ابزار جدید هوش مصنوعی تنها در ۳۰ روز درمانی برای نوع تهاجمی سرطان ایجاد کرد و نشان داد که می‌تواند با استفاده از یادداشت‌های پزشکان، میزان بقای بیمار را پیش بینی کند. این پیشرفت‌ها توسط سیستم‌های جداگانه انجام شد، اما نشان می‌دهد که چگونه کاربرد‌های این فناوری قدرتمند بسیار فراتر از تولید تصاویر و متن است.

محققان دانشگاه تورنتو نیز با Insilico Medicine برای ایجاد درمان بالقوه برای سرطان کبد (HCC) با استفاده از یک پلت فرم کشف داروی هوش مصنوعی به نام Pharma همکاری کردند. HCC نوعی سرطان کبد است، اما هوش مصنوعی یک مسیر درمانی ناشناخته را کشف و یک مولکول ضربه جدید طراحی کرد که می‌تواند به آن هدف متصل شود و به درمان موثر این نوع سرطان کمک کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 1 نظر
Q
08:32 - 1402/02/13
ردیابی سریع بیماران یا ردیابی سریع بیماری
معنی جمله را با بی‌توجهی به لغات تغییر می‌دهید.