صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد کرج تشریح کرد؛

لزوم هدایت دانشجویان به سمت انتخاب موضوع از برنامه‌های علمی

حامد ثابت بر لزوم سوق‌دادن دانشجویان به سمت انتخاب موضوعات پایان‌نامه و رساله خود از نظام موضوعات برنامه‌های علمی تأکید کرد.
کد خبر : 844459

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از کرج، حامد ثابت رئیس دبیرخانه برنامه علمی نظام پایش دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در جلسه شورای رشته‌های فنی و مهندسی که با موضوع معرفی نظام پایش در واحد دانشگاهی کرج برگزار شد با معرفی برنامه‌ علمی «فلزات کمیاب و گران‌بها» این استان درباره نظام موضوعات برنامه، منظر‌ها و زمینه‌های پژوهشی مربوط به این برنامه علمی، توضیحات جامعی بیان کرد.

این مسئول درباره چگونگی دریافت فرایند تطابق و عدم تطابق اولیه و نهایی هم توضیحات کاملی ارائه و از استادان برای مشارکت در برنامه علمی مانند برگزاری همایش، نشست‌های علمی و برگزاری استارت‌آپ با همکاری «سرای نوآوری فناوری مواد» دعوت کرد.

وی درباره اهمیت و ضرورت پرداختن به چالش‌ها و اولویت‌های اساسی کشور در محیط دانشگاهی بر لزوم سوق دادن دانشجویان به سمت انتخاب موضوعات پایان‌نامه و رساله خود از نظام موضوعات برنامه‌های علمی تأکید و روند انتخاب زمینه پژوهشی را برای دانشجویان و استادان تشریح کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: در صورتی که پایان‌نامه ارسالی موفق به اخذ گواهی انطباق نهایی شود، استاد راهنما و دانشجو می‌توانند از امتیازات طرح بخشنامه تشویقی نظام پایش استفاده کنند.

به گزارش آنا، برنامه علمی فلزات کمیاب و گران‌بها با ۳۱۴ زمینه پژوهشی با بررسی و حل دو چالش«ضعف در فناوری و تولید فلزات کمیاب و گران‌بها» و«اثرات و پیامد‌های محیط زیستی و بهداشتی تولید و مصرف فلزات کمیاب و گران‌بها» در سه حوزه دانشی، فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی در سامانه پژوهشیار بارگذاری و قابل دسترس برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر