صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵
رئیس اداره پیام‌آوران ایثار در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

ترویج فرهنگ «ایثار و شهادت» مهم‌ترین مطالبه جانبازان است

رئیس اداره پیام‌آوران ایثار با بیان اینکه ترویج فرهنگ «ایثار و شهادت» مهم‌ترین مطالبه جانبازان است، گفت: اگر این فرهنگ در کشور همه‌گیر شود جانبازان احساس آرامش بیشتری خواهند کرد.
کد خبر : 84444

حمید اعتماد، رئیس اداره پیام‌آوران ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با توجه به روز جانباز درباره مطالبات جانبازان و ایثارگران، گفت: ترویج فرهنگ «ایثار و شهادت» از مهم‌ترین مطالبات جانبازان و ایثارگران است که بنیاد شهید به عنوان متولی اصلی این امر پیگیر مطالبه فرهنگی جانبازان است اما نیاز است که اقدامات در این راستا پررنگ‌تر شود.


وی افزود: جانبازان مطالبات متفاوتی از قبیل مسکن، تحصیل، مشکلات مالی، فعالیت در رشته‌های ورزشی و هنری و ... دارند اما نیازهای مالی همانند یک چاه بی‌انتهاست که بنیاد هر چه در این زمینه فعالیت کند تمامی نخواهد داشت اما ترویج فرهنگ «ایثار و شهادت» موجب افزایش آگاهی مردم و ایجاد احساس آرامش در جانبازان می‌شود به گونه‌ای که اگر روزی این فرهنگ در کشور همه‌گیر شود حتی اگر یک جانبار نیازهای مالی فراوانی داشته باشد، احساس آرامش و رضایت خواهد کرد.


اعتماد در ادامه با بیان اینکه جانبازان در زمان جنگ به صورت داوطلبانه به میدان آمدند، یادآور شد: بنابراین جانبازان نباید مطالبات چندانی داشته‌ باشند و به جای مطرح کردن مطالبات خود باید سبک زندگی خود را به مردم نمایش دهند تا افراد خود متوجه تفاوت‌ها شوند.


وی درباره واکنش برخی از افراد جامعه به خصوص جوانان درباره موقعیت جانبازان و ایثارگران در کشور، گفت: اگر فرهنگ «ایثار و شهادت» در جامعه ترویج می‌یافت جوانان امکانات مسکن، وام، تحصیل و غیره را که در اختیار جانبازان و ایثارگران قرار گرفته را تفاوت می‌دانستند و آن را به عنوان «تبعیض» یاد نمی‌‌کردند.


رئیس اداره پیام‌آوران ایثار بنیاد شهید و امور ایثارگران، افزود: متاسفانه گاهی جانبازان در دانشگاه، بانک، محل کار و ... با جملات از سوی مردم مواجه می‌شوند که موجب آزار آنها می‌شوند، برای مثال مردم بارها می‌گویند همه چیز برای این قشر از جامعه است اما آیا افرادی که اینگونه سخن می‌‌گویند حاضر هستند وام‌های چندمیلیونی بگیرند اما چشمی برای دیدن نداشته باشند یا مسکن به آنها داده شود اما توان بلند شدن از تخت را نداشته باشند و آیا حاضر هستند در بهترین رشته تحصیل کنند اما از نعمت پدر داشتن محروم باشند پس این امتیازات تفاوت است نه تبعیض.


اعتماد در بخش دیگری از سخنانش درباره وضعیت بهداشتی و درمانی جانبازان، اظهار کرد: طی سه سال اخیر وضعیت مطلوب‌تری یافته است. در گذشته تنها افرادی که بالای 20 درصد جانباز بودند کارت دریافت می‌کردند و می‌توانستند از خدمات درمانی و غیره استفاده کنند و جانبازان دیگر کم‌تر از این مقدار جانباز بودند با مشکلات بسیاری مواجه بودند اما خوشبختانه با تلاش‌های بنیاد شهید و مجلس شورای اسلامی افرادی که بیش از 5 درصد جانباز شده باشند می‌تواند از خدمات مناسب برخوردار شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر