صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
جلوگیری از عقد قراردادهای نامتعارف در دستور کار

هیات بازرسی در فدراسیون فوتبال استقرار پیدا کرد

به منظور بررسی «نحوه انعقاد قراردادهای بازیکنان و کادر فنی در فوتبال کشور» هیأت بازرسی در فدراسیون فوتبال مستقر شد.
کد خبر : 844168

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا و به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، به منظور بررسی «نحوه انعقاد قرارداد‌های بازیکنان و کادر فنی در فوتبال کشور» هیأت بازرسی در فدراسیون فوتبال مستقر شد.

لقمان کیاپاشا بازرس کل امور ورزش، جوانان و میراث فرهنگی سازمان بازرسی در جلسه معارفه هیات بازرسی ضمن تاکید بر اهمیت نظارت فدراسیون فوتبال بر اجرای مقررات، دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های صادره در خصوص قرارداد‌های بازیکنان و کادر فنی باشگاه‌­ها گفت: یکی از مسائل مهم که همواره با آغاز فصل نقل و انتقالات لیگ برای کلیه رشته‌های ورزشی به ویژه فوتبال مطرح است، مسئله تعیین مبلغ قرارداد‌ها و افزایش بی رویه آن در قالب دستمزد و امتیاز (آفر- آپشن) به بازیکنان و مربیان است.

وی افزود: گزارش‌های واصله و بررسی‌های انجام گرفته بیانگر آن است که در فصل جاری لیگ برتر، باشگاه­‌ها به ویژه باشگاه­‌های دولتی و صنعتی قرارداد‌های غیرمتعارف با بازیکنان منعقد و نسبت به سنوات گذشته رشد چندین برابری داشته است.

بازرس کل امور ورزش، جوانان و میراث فرهنگی سازمان بازرسی کل کشور افزود: اگرچه موضوع رعایت سقف در قرارداد بازیکنان و کادر فنی فوتبال در سال‌های قبل نیز مطرح بوده، ولی مدیران برخی از باشگاه‌ها با گنجاندن امتیازاتی در متن قرارداد که بعضاً از وظایف اصلی بازیکن است و بدین منظور به خدمت گرفته شده­، موجب کمرنگ کردن اثرات این تصمیمات شده‌اند.

وی افزود: با توجه به اینکه غالباً منابع مالی باشگاه‌های دولتی و صنعتی از بودجه عمومی تامین می­‌شود و در صورتی که قرارداد‌ها به طور غیر متعارف افزایش یابد و آنان نتوانند به تعهدات خود در قبال قرارداد‌ها عمل کنند، زمینه طرح شکایت طرف قرارداد را در مراجع مربوطه فراهم و این باشگاه‌ها علاوه بر پرداخت اصل مبلغ قرارداد، به پرداخت جریمه‌های دیرکرد، هزینه دادرسی و... محکوم می‌شوند که با این وصف موجب ایجاد تعهدات مازاد بر اعتبار و نتیجه آن انباشت بدهی­‌ها و افزایش بار مالی خواهد بود.

وی در پایان عنوان کرد: ایجاد تعهدات مازاد بر اعتبار موجب هدر رفت بودجه عمومی و همچنین رقابت ناعادلانه باشگاه‌های دولتی و صنعتی در جذب بازیکن در مقایسه با باشگاه‌های خصوصی می‌­شود. از این­‌رو بررسی قرارداد‌های یاد شده با توجه به بودجه باشگاه‌ها به منظور جلوگیری از عقد قرارداد‌های نامتعارف ضرورت داشته و این امر در دستور کار این بازرسی امور قرار دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر