صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۲ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
مدیرکل تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد:

تشکل‌ها بستری برای رشد و تربیت جامعه جوان هستند

سیدحمید مهدیون گفت: اعضای تشکل‌های دانشجویی و دانشگاهی، باعث ایجاد فرصت و بستری برای رشد و تربیت جامعه جوان هستند.
کد خبر : 843996

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از شیراز، سیدحمید مهدیون مدیرکل تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در جمع دبیران و اعضای تشکل‌های دانشجویی و استادی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بر جایگاه تشکل‌ها به عنوان یک بستر رشد و تربیت برای دانشگاه و دانشجویان تأکید کرد.

مهدیون با اشاره به رخداد‌ها و ناآرامی‌های سال گذشته بیان کرد که در کوران ناآرامی‌های سال پیش که برخی از دانشگاه‌ها نیز درگیر آن شدند هر انسان منصفی می‌توانست دست دشمنان ایران را مشاهده کند، هرچند در فوران آن شلوغی‌ها و ناآرامی‌ها تحلیل کمی سخت بود؛ اما پس از پایان ناآرامی بهتر و راحت‌تر می‌شود شرایط را تحلیل کرد.

مدیرکل تشکل‌های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با نگاهی جامع به عملکرد جمهوری اسلامی اظهار کرد: بررسی جزئی و دقیق پیشرفت‌ها و چالش‌های پیش روی جمهوری اسلامی بر اساس آنچه دوستان و دشمنان مطرح می‌کنند، ما را به این نتیجه خواهد رساند که چه میزان حکمرانی جمهوری اسلامی توانا و موفق است.

این مقام مسئول توضیح داد: برای بررسی حکمرانی‌ها باید به ابعاد مختلف آن‌ها پرداخت و به شکل واقع گرایانه ملاحظه کرد که آیا عملکرد آن حکمرانی چگونه بوده است.

وی اظهار کرد: عملکرد هر حکمرانی از جمله جمهوری اسلامی از منظر علوم سیاسی معمولاً در ۶ بُعد قابل ارزیابی است که یکی از مهمترین ابعاد آن بعد علمی است؛ چنانکه اگر وضعیت علمی ایران را قبل و بعد از انقلاب بررسی کنیم، می‌بینیم وضعیت علمی چگونه بوده و اکنون به چه شرایطی دست یافته‌ایم. در این بررسی ملاحظه می‌کنیم که امروزه ایران به لحاظ پیشرفت علمی و شتاب علمی در رتبه نهم جهان قرار دارد و وضعیت علمی آن نیز دارای رتبه پانزدهم جهان است.

این مسئول ادامه داد: بررسی وضعیت فعلی و شرایط علمی کشور‌های هم ردیف ایران در دوران طاغوت نشان از این دارد که ایران از بسیاری از کشور‌های توسعه یافته جلوتر است به حدی که حتی در ۶ رشته پزشکی جمهوری اسلامی رتبه کمتر از ۵ را در دنیا اخذ کرده در بحث داروسازی رتبه اول را در خاورمیانه دارا هستیم.

مهدیون با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سخنان نوروزی سال جاری که فرمودند؛ به ملموس شدن پیشرفت‌ها برای مردم کمک کنید، اظهار کرد: عزتی که اکنون جمهوری اسلامی در جهان دارد مثال زدنی است به گونه‌ای که سران ۶ کشور قدرتمند جهان در قالب نشست پنج به علاوه یک خود را مقید می‌دانند که با ایران جلسه بگذارند و جدای از نتیجه به فکر حل رابطه شان با این کشور باشند.

مدیرکل تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شرایط امنیتی جمهوری اسلامی ایران را نیز ستودنی برشمرد و گفت: برخی از سناتور‌های آمریکایی همین اواخر اذعان کرده اند امنیتی که در ایران هست در هیچ جای دیگری مشاهده نمی‌شود و این برگرفته از دکترین مستقلی است که در ایران حاکم است آن هم در شرایطی که دشمنان از هیچ کوششی علیه ایران فروگذار نکرده‌اند.

مهدیون افزود: نقاط چالشی یا قابل نقد موجود در کشور نوعاً همه‌اش مربوط به حکمرانی نیست و برخی به عملکرد نامطلوب افراد و اشخاص مسئول در رده‌های مدیریتی بازمی‌گردد و این چالش‌ها در مقایسه با نقاط قوی مانند همکاری‌های جهادی جوانان، مشارکت در هیات‌های عزاداری، لیالی قدر و دیگر مناسبت‌های مذهبی توسط جوانان در ایران که به برکت جمهوری اسلامی ایجاد شده قابل مقایسه نیست.

این مقام مسئول به دانشجویان و اعضای تشکل‌ها توصیه کرد که وضعیت گذشته ایران را بسنجیم، وضعیت فعلی را ببینیم و چشم انداز آینده را نیز بررسی کنیم.

وی اظهار کرد: به عنوان جامعه دانشگاهی وظیفه داریم که بررسی و تبیین کنیم تا هجمه‌هایی که در جریان اغتشاشات و ناآرامی‌ها علیه حکمرانی جمهوری اسلامی شکل گرفت، ریشه‌یابی شده و پاسخ‌های منطقی و قابل پذیرش برای آن‌ها ارائه کنیم.

مهدیون وظیفه ارگان‌های تشکیلاتی در دانشگاه‌ها را امروزه سنگین‌تر از زمان‌های قبل دانست و گفت: اعضای تشکل‌ها که با عشق و علاقه بر اساس دغدغه‌های خویش فعالیت می‌کنند، قطعاً باعث ایجاد یک فرصت و بستر برای رشد و تربیت جامعه جوان هستند.

ایشان تشکل‌ها را نبض حیات دانشگاه برشمرد و گفت: اگر می‌خواهیم مدیر تراز انقلاب تربیت کنیم راهکارش حضور جوانان در تشکل هاست تا بتوانند در کنار آموزه‌های علمی، مبانی مدیریتی و اعتقادی خویش را نیز تقویت بخشند و این امر به خوبی و به راحتی در بستر تشکل‌ها شکل می‌گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر