صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵

نشست زمین و فروچاله‌های جلگه میناب‌/ زنگ خطر نابودی تالاب حرا رود و میناب

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران، نشست زمین در منطقه جلگه میناب و ایجاد فروچاله‌های ناشی از کاهش سطح آب‌های زیرزمینی در منطقه و تخریب آبخوان‌ها را زنگ خطری برای تالاب حرای رود شور، شیرین و میناب عنوان کرد که ناشی از بهره‌برداری ناپایدار از منابع آبی حوضه آبریز است.
کد خبر : 84399

به گزارش گروه اجتماعی آنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، محسن سلیمانی روزبهانی،مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران در حاشیه برگزاری کارگاه زون بندی تالاب حرای رود شور و شیرین و میناب با تاکید بر اهمیت بسیج اجتماعی و تعاملات بین بخشی برای حفظ و احیاء تالاب‌ها گفت: حل معضلات تالاب‌ها را مستلزم مسؤولیتپذیری همه بخش‌های دولتی و غیردولتی ذیربط است.


وی همچنین با اشاره به اهمیت ارتباط مستقیم تالاب‌ها و معیشت جوامع محلی، گفت: حفاظت از تالاب‌ها و تلاش برای بهرهبرداری پایدار از آن‌ها نه تنها با هدف حفظ تنوع زیستی و محیط زیست بلکه با هدف ارتقاء سطح اقتصادی-اجتماعی زندگی و معیشت جوامع بشری به انجام می‌رسد.


سلیمانی همچنین ابراز امیدواری کرد که با برگزاری چهارمین کارگاه مشورتی زون بندی، برنامه مدیریت جامع تالاب حرای رود شور و شیرین و میناب در طول چند ماه آینده تصویب و اجرایی شود.


درجریان این نشست حقیرزاده مشاور عالی استاندار هرمزگان نیز بر لزوم تداوم آموزش‌ها در خصوص اهمیت تالاب و نحوه حفاظت و مدیریت آن‌ها تأکید کرد و حفاظت از محیط زیست را مستلزم مشارکت مردم دانست.


مشاور عالی استاندار هرمزگان با بیان اینکه به اینکه ۴ تالاب در استان هرمزگان وجود دارد و بخش عمده‌ای از معیشت جوامع انسانی استان از طریق ماهیگیری از این تالاب‌های ساحلی تأمین می‌شود و با تاکید بر اهمیت ارائه آموزش‌های مستمر به مردم در خصوص حفظ اکوسیستم‌های تالابی، تصریح کرد: بهره‌برداری از تالاب‌ها باید به نحوی انجام گیرد که کارکردهای آن‌ها برای نسل‌های آتی نیز حفظ شود.


وی همچنین افزود: با‌توجه به اهمیت قوانین و مقررات و لزوم رفع تعارضات از طریق تعاملات بین بخشی، همواره تلاش شده در طرح‌های توسعه صنایع در استان، حفظ محیط زیست در اولویت قرار داده شده و قوانین زیست محیطی محترم شمرده شوند.


گفتنی است کارگاه زون بندی تالاب حرای رود شور و شیرین و میناب چهارمین کارگاه از مجموعه کارگاه‌های برنامه‌ریزی شده برای تدوین برنامه مدیریت جامع این تالاب بوده که در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه با حضور جمعی گسترده از دست اندرکاران در شهرستان میناب برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر