صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
معاون توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

تجاری سازی محصولات و رفع نیاز‌های کشور با توسعه مسابقات بین المللی ربوکاپ

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با توسعه مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد اسلامی در سطوح بالاتر می‌توان از آن‌ها در آینده در تجاری سازی محصولات و رفع نیاز‌های کشور استفاده کرد.
کد خبر : 843954

ساسان بابایی، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در حاشیه بازدید از هفدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران گفت: هفدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران از تاریخ ۶ تا ۸ اردیبهشت به مدت ۳ روز در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با حضور 234 تیم دانشجویی و دانش آموزی در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه مسابقات با کیفیت بالا و شور و نشاط زیاد در حال برگزاری است، افزود: جوانان نخبه از سطح دانش آموزی و دانشجویی و سایر سطوح در این مسابقات شرکت کرده اند.

بابایی با اشاره تاثیر هوش مصنوعی بر مسابقات بین المللی ربوکاپ اظهار کرد: هوش مصنوعی محور و بنیان اصلی ربوکاپ است و کاربرد زیادی در این بخش دارد که مقولات علمی مانند هوش مصنوعی، فیزیک، مواد و ... در یک پروسه‌ای با هم تجمیع می‌شوند و تشکیل ربات می‌دهند که در زمینه‌های مختلف ربات پرنده و مسابقات فوتبال، مسابقات ماه و ... با کاربری و وظایف مشخص طراحی شده اند تا قابل استفاده باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با توسعه این مسابقات در سطوح بالاتر می‌توان از آن‌ها در آینده در تجاری سازی محصولات و رفع نیاز‌های کشور استفاده کرد.

بابایی اضافه کرد: مجموعه‌های مختلف علمی و اجرایی مانند بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی فناوری و مابقی فضای دانشی کشور معمولا از مسابقات ربوکاپ حمایت می‌کنند و مسئولان برگزاری این دوره‌ها را به دانشگاه‌ها اطلاع رسانی می‌کنند تا مجموعه‌ها در حد بضاعت خود کمک مالی کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر