صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه آزاد همدان عنوان کرد؛

تمرین و مشق اداره کشور با عضویت در تشکل و کانون‌های فرهنگی

ابوالفضل یداللهی‌اصلان گفت: عضویت در تشکل و کانون‌های فرهنگی تمرین و مشق اجتماعی بودن و اداره کشور است.
کد خبر : 843622

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از همدان، ابوالفضل یداللهی‌اصلان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان در نشست مشترک کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه اظهار کرد: عضویت در تشکل و کانون‌های فرهنگی و نشریات تمرین و مشق اجتماعی بودن و اداره کشور است که دیر یا زود سکان هدایت کشور در بخش‌های مختلف در اختیار شما جوانان قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه کار در حوزه فرهنگی کار بسیار سختی است و در سنجه و مقیاس نمی‌گنجد، خطاب به دانشجویان افزود: شما امروز کار فرهنگی انجام می‌دهید شاید در چند سال دیگر اثر آن مشخص و معین شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان عنوان کرد:  بعد از ۲۶ ماه تعطیلات کرونایی، سال ۱۴۰۱ دانشجویان بعد از تعطیلات عید نوروز در کلاس‌ها حاضر شدند. با اجرای برنامه دقیق ۸۰ درصد کلاس‌های درسی از همان تاریخ ۱۴ فروردین آغاز شد و دانشجویان بعد از مدت‌ها به‌صورت فیزیکی در کلاس درس حاضر شدند.

یداللهی‌اصلان ادامه داد: با توجه به اینکه دانشجویان حاضر در دانشگاه دو سال از زمان تحصیل خود را به دور از این فضا گذرانده بودند و هیچ تجربه‌ای از محیط دانشگاه نداشتند. این امر خود یکی از چالش‌های آغاز کلاس‌های درس در سال جدید محسوب می‌شد که با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی مانند تریبون‌های آزاد دانشجویی، نشست‌های دانشجویی، تشکیل شورای دانشجویی در معاونت‌های مختلف دانشگاه دانشجویان با سرعت توانستند با همراهی و همیاری یکدیگر با محیط دانشگاه آشنا شوند.

وی مطرح کرد: ریل‌گذاری دانشگاه آزاد اسلامی برای پنج سال آینده، تحقق دانشگاه مهارت محور بوده این هدف‌گذاری ذیل سند تحول و تعالی این دانشگاه دنبال می‌شود و برای اجرای دقیق این سند طرح‌های مختلفی اجراشده که با تلاش‌های انجام‌گرفته در مجموعه واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان در ارزیابی اجرای تفاهم‌نامه عملکردی از رتبه ۱۵ کشوری در سال گذشته به رتبه چهار در امسال ارتقا داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ برای نخستین بار در استان همدان دبیرخانه ارتباط، صنعت و جامعه در این دانشگاه مستقر و به‌نوعی دانشگاه آزاد اسلامی ذیل این اقدام محل عارضه‌یابی صنعت و ارتباط دانش‌بنیان‌ها با واحد‌های تولیدی شد.

یداللهی‌اصلان تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان دانشگاهی پیشرو در حل مسائل جامعه با تأسیس دانشکده مهارت و کارآفرینی و مدارس عالی مهارتی گام‌های مفیدی در مهارت محور کردن آموزش برداشته است. در دوره جدید مدیریتی این دانشگاه یکی از برنامه‌های اصلی ارتباط دانشگاه و صنعت بوده و این دو نهاد باید با هم تعامل کنند که بتوان دانشجویان را از همین گام اول با صنعت آشنا و وارد کار علمی و صنعتی شوند.

**تشکل‌ها باید روی آرمان‌های شهدا محکم و استوار باشند 

معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با تشکل‌ها گفت: منشور اراده کردن تشکل دانشجویی در کلام رهبری موج می‌زد و اگر این فرمایشات سرلوحه جوانان قرار گیرد می‌تواند آینده درخشانی را رقم بزند.

حجت الاسلام محمد امیری اضافه کرد: تشکل‌ها باید روی آرمان‌ها، اصول مشترک مردم و شهدا محکم و استوار باشند و همه تشکل‌های سعی کنند که همگرایی و هم‌افزایی در کار‌های فرهنگی و سیاسی داشته باشند. تشکل برای سهم‌بندی نیامده‌اند و باید با همگرایی بار کشور را همگی باهم بردارند و تشکل‌ها نباید از مسئله حیاتی غافل شود که به جز تزریق امید در کشور و در دانشگاه کار دیگری انجام دهند.

وی توضیح داد: ایجاد یأس و نامیدی در آینده و مسیر پیش رو مانند سم عمل می‌کند اگر ناخواسته رفتاری انجام دهیم که جوانان را دچار یأس و ناامیدی می‌کند عاقبت به ناکجاآباد ختم می‌شود. باید باهمت و تلاش به جایگاه رفیع انسانی و اسلامی دست‌ یافت.

**تحقق اهداف گام دوم انقلاب نیازمند تعامل است

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همدان نیز بیان کرد: برای اینکه به نظم نوین جهانی و تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب برسیم تعامل نیروی انسانی و نظریه ارزشمند برای تحقق هدف لازم است.

مهدی مجلسی تشریح کرد: در حوزه فرهنگی من با دانشجویانی روبه‌رو شدم که انگیزه و نیروی جوانی فوق‌العاده‌ای دارند کار بی‌ریا و رضایت خدا و کار تخصصی می‌تواند ما را به هدفمان نزدیک‌تر کند و دانشجویان با فعالیت دانشجویی می‌توانند تجربه‌اندوزی کنند.

به گزارش آنا، در ادامه فعالان فرهنگی و دانشجویی از جمله دانشجویان بسیجی، تشکل‌های سیاسی اسلامی، کانون‌های فرهنگی، نشریات دانشجویی به بیان دیدگاه و نظر خود درباره مسائل جامعه، دانشگاه و مشکلات صنفی خود پرداختند.

انتهای پیام/

ارسال نظر