صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ساختمانی که متروکه شد؛

هنرمندان جان تازه‌ای به «هرم» فراموش شده ساحل عاج می‌بخشند

هنرمندان بین المللی و داخلی روی نمای بیرونی یک ساختمان ۱۵ طبقه در پایتخت تجاری ساحل عاج، یعنی شهر ابیجان، به نام «هرم»، یک جواهر معماری که بیست سال پیش متروکه شد، نقاشی‌های دیوار می‌کشند.
کد خبر : 843445

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویترز نوشت، هنرمندان بین المللی و داخلی روی نمای بیرونی یک ساختمان ۱۵ طبقه در پایتخت تجاری ساحل عاج، یعنی شهر ابیجان، به نام «هرم»، یک جواهر معماری که بیست سال پیش متروکه شد، نقاشی‌های دیوار می‌کشند.

این ساختمان هرمی شکل به سبک فیوچریستیک است و همچنین به عنوان نماد رشد و رونق ساحل عاج در دهه ۱۹۷۰ و یکی از اولین برج‌های ساخته شده در مرکز تجاری آبیجان، سال‌ها است که به حال خود رها شده است. این پروژه که به «هرم ۲۰۲۳، فردا همین حالا به دنیا آمده»، به دنبال این است که جان تازه‌ای به این هرم ببخشد.

از طریق این پروژه، مدیر هنری ساحل عاجی، لمون اوتو، سردر‌های بیرون ساختمان قدیمی مانند هرم را که در سال ۱۹۷۳ توسط معمار معروف ایتالیایی رینالدو اولیویری تکمیل شده است، بازسازی می‌کند.

فرانسیس ریمارک، وزیر فرهنگ ساحل عاج، که ابیجان را به قطب هنری و فرهنگی غرب آفریقا تبدیل کرده است در گفتگو با رویترز گفت: «این پروژه به ما اجازه می‌دهد تا به ابیجان نگاه کنیم، خلاقیت ساحل عاجی را ببینیم و به همه بگوییم که ساحل عاج سرزمین الهام بخشیدن و کارآفرینی در صنایع فرهنگی و خلاق است.»

وزیر ساخت و ساز و شهرنشینی، برونو ناباگان کون، گفت: نوسازی باید به معماری اصلی این بنا وفادار بماند، چون سازه کنونی در شرایط خوبی قرار دارد.

معمار‌ها می‌گویند که بسیاری از ساختمان‌ها در این منطقه تجاری شهرت جهانی دارند و باید به مردم این کشور درباره تاریخ شهری شان آموزش داده شود.

عیسی دیاباته یکی از این معمار‌ها در گفتگو با رویترز گفت: «مردم ساحل عاج باید یاد بگیرند تا به میراث معماری‌ که دور و برشان است با دقت نگاه کنند.»

انتهای پیام/

ارسال نظر