صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
در راستای پیشرفت‌های علمی

مدرن­‌سازی فناوری نیازمند تغییر فرهنگی است

افزایش تغییرات فناورانه نحوه انجام کارها را تغییر می‌دهد و در این راستا ما نیاز به تغییرات فرهنگی داریم- یعنی نحوه فکر کردن افراد، رویکردهایشان و همین طور نحوه انجام کارها نیز باید تغییر کنند.
کد خبر : 843180

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجله فوربس- به دلیل تغییرات فناورانه و نیاز به مدرن سازی هر دو جنبه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و فناوری عملیاتی صنایع همگانی، این صنعت تغییرشکل بسیار سریعی را تجربه می‌کند. ظهور برخی از این فناوری‌ها نه تنها می‌توانند به صنایع همگانی کمک کننده تا عملکرد بهتری داشته باشند، بلکه کمک می‌کنند تا بهتر نیازهای مشتری‌ها و کارکنانش را برآورده کنند.

افزایش تغییرات فناورانه نحوه انجام کارها را تغییر می‌دهد و در این راستا ما نیاز به تغییرات فرهنگی داریم- یعنی نحوه فکر کردن افراد، رویکردهایشان و همین طور نحوه انجام کارها نیز باید تغییر کنند.

استفاده از این فناوری‌ها صنایع همگانی را قادر می‌سازند تا موثرتر و کارآمدتر از گذشته کار کنند. امروز شرکت‌های بزرگ روی مدرن سازی محیط های فناوری اطلاعات و فناوری عملیاتی خود تمرکز می‌کنند تا بتوانند طریقه استانداردسازی و انجام  کارها را تغییر دهند. این شامل استفاده از فناوری‌های شبکه هوشمند، ابزارهای اندازه گیری پیشرفته (AMI) و آنالیتیک‌های دیجیتالی زمینی-فضایی است.

پیشرفت‌های فناوری امروز درحال تغییر نحوه مدیریت عملیات‌ها هستند. این پیشرفت‌ها به صنایع همگانی کمک می‌کنند تا درک صحیحی از عملیات‌های خود پیدا کنند و بتوانند منابعشان را مدیریت کنند. از این فناوری‌ها امروزه می‌توان برای کمک به شناسایی و رفع قطعی برق، کاهش اتلاف انرژی و بهینه سازی عملکرد سیستم‌های داخلی استفاده کرد.

برای مثال، یک قابلیت جدید برای کمک به بهبود مدیریت سرمایه‌های تجدیدپذیر ابداع شده است. این قابلیت به تضمین تولید برق بهینه و افزایش طول عمر دستگاه‌ها کمک می‌کند. برخی از این نوآوری‌ها عبارتند از تحلیل داده همراه با مانیتورینگ لرزش، نظارت بر سطوح مایع و خروجی تولید. نظارت بر این‌ها در کنار سایر اطلاعت تله متری، می‌توانند به کاهش مشکلات قبل از این که اتفاق بیفتند کمک کنند و می‌توانند طول عمر سیستم‌ها را افزایش دهند. تجمیع و تحلیل این داده‌ها به افراد کمک می‌کند تا از اینها استفاده عملیاتی کنند.

استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر در حال تغییر دادن صنایعه همگانی است. گاز طبیعی نقشی کلیدی را در کمک به رسیدن به اهداف کربن زدایی ایفا می‌کند. از آنجایی که صنایع همگانی (نیروگاه ها) امروز از فناوری‌های انرژی جدید و کم کربن استفاده می کنند، لذا گاز طبیعی کماکان می تواند نقش یک منبع انرژی بسیار فراوان و قابل اعتماد را ایفا کند. استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر همچنین به کاهش آلودگی‌های زیست محیطی و بهبود پایداری کمک می کند.

برای رسیدن به این اهداف از جمله تولید صفر درصدی گازهای آلاینده، ما از شبکه‌های هوشمندی استفاده می کنیم که درواقع شبکه‌های کامپیوتری هستند که به ما اجازه می‌دهند تا مصرف و توزیع انرژی را پایش و کنترل کنیم. شبکه‌های هوشمند ما را قادر می سازند تا مصرف انرژی را فوراً مدیریت و کنترل کنیم، که این خود به کاهش اتلاف انرژی و افزایش بهره وری انرژی کمک می کند. علاوه بر این، شبکه‌های هوشمند می توانند به مصرف کننده ها در مصرف بهینه انرژی و مدیریت بهتر هزینه هایشان کمک کنند.

AMI همچنین می‌تواند نحوه کارکرد صنایع همگانی را تغییر دهد، یعنی به آنها اجازه می دهد تا مصرف انرژی را در کوتاه ترین زمان ممکن پایش و مدیریت کنند، که این به نوبه خود می تواند به کاهش اتلاف انرژی و افزایش بهره وری استفاده کند.

فناوری دنیایی از امکانات را به وجود آورده است و این فرصت تغییر فرهنگی را مهیا می کند. دنیای پیرامون ما امروز سریع‌تراز همیشه در حال تغییر است. هر روز فناوری‌های جدیدی ظاهر می شوند و زندگی ما بیشتر از قبل به هم پیوند می خورد. ما باید برای این تغییر آماده باشیم و باید آن را بپذیریم تا بتوانیم دوام بیاوریم. با این حال، این همچنین بدین معنا است که باید طور دیگری درباره رویکردمان فرهنگ سازمانی که خلق می‌کنیم فکر کنیم. باید ایده های جدید خلق کنیم، فرصت های جدید را کشف کنیم و دست به ریسکهای حساب شده بزنیم.

به عنوان رهبران دنیای جدید، تکنولوژیست‌ها باید محیطی را خلق و حفظ نمایند که خلاقیت و نوآوری را تشویق می‌کند. برای این کار باید در نحوه استخدام استعدادهای مختلف، به کار گیری و حفظ آنها تغییر رویه بدهیم. همچنین باید بیشتر روی همکاری با مشتری ها، جوامع، نیروی کار و تامین کننده تمرکز کنیم و باید احترام متقابل و پذیرفتن تفاوت ها را به هم نشان بدهیم. این نوع رفتار کردن، می تواند به خلق سازمانی که برای آینده آماده است و آماده است تا بر چالش های فردا غلبه کند کمک کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر