«همه پرسی» بازی سیاسی و برای توجیه ناکارآمدی دولتِ روحانی است
امیررضا واعظ آشتیانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مسائل مختلف کشور قابل رفراندوم نیست، گفت: طرح این موضوع از سوی رئیسجمهور سابق مطرح شده است، حال باید دید حرف او به چه اندازه منطقی و کارشناسی است.
وی با بیان اینکه باید یک نگاه به دنیایی که ادعای دموکراسی و آزادی برای بشریت میکند و هیچ «همه پرسی» پیرامون مسائل مختلف ندارند، داشته باشیم، افزود: مگر در فرانسه یا کشورهای دیگر که از قانون منع حجاب برخوردار هستند، از ملت خود همه پرسی کردند؟ مگر زمانی که قرآنسوزی و توهین به پیامبر بزرگ اسلام در کشورهای اروپایی اتفاق افتاد به همه پرسی روی آوردند؟!
این فعال سیاسی طرح برگزاری«همه پرسی» در داخل کشور را مربوط به چند حوزه مختلف عنوان کرد و گفت: هدف آقایان از طرح همه پرسی بیشتر حول محور حجاب است، البته حجاب یک گذر است و آنها هدف بزرگتری را دنبال میکنند.
واعظ آشتیانی خطاب به این افراد، تصریح کرد: آیا خود آنها فراموش کردهاند که روزی در همین مجلس رأی به حجاب اسلامی داده بودند؟
وی با بیان اینکه بحث حجاب گذری برای ورود به موضوعات دیگر است، اظهار کرد: معنی و مفهوم آزادی بیان این نیست که به موضوعاتی ورود کنند که تکلیف آن روشن است؛ حجاب، قانون است و این قانون را مجلس شورای اسلامی در گذشته تصویب کرد. در برخی از ادوار، مجلس و دولت در اختیار افرادی بود که امروز به صراحت انتقاد میکنند.
این فعال سیاسی با طرح این پرسش، چرا زمانی که دولت و مجلس در اخیتار شما بود، نسبت به لغو حجاب اقدام نکردید که حالا امروز معترض هستید؟، افزود: به هر حال ما باید به قانون احترام بگذاریم، ضمن آنکه دشمن میخواهد قوانین را به چالش بکشد و باید مراقبت باشیم و قانون را به خوبی اجرا کنیم.
واعظ آشتیانی به قانون ممنوعیت استفاده از ماهواره پرداخت و گفت: از آنجا که در آن مقطع مجریان به خوبی نتوانستند آن قانون را اجرا کنند، «متروک» ماند. دشمن به دنبال متروک کردن قانون است؛ در جامعه اگر قانون «متروک» شود دیگر سنگ روی سنگ بند نمیشود.
وی باردیگر به احترام و تمکین از قانون اشاره کرد و با بیان اینکه حتی باید قانون بد را رعایت کرد، گفت: باید به قانون بد هم تمکین کرد، البته میتوان این قانونها را اصلاح کرد، کما اینکه ما در گذشته از قوانینی برخوردار بودیم که به مُرور اصلاح شدند.
این فعال سیاسی تصریح کرد: طرح برگزاری همه پرسی هدف دیگری هم دارد؛ افراد میخواهند عملکرد و ناتوانی مدیریتی خود را توجیه کنند و مدعی شوند اگر در بخشهایی نتوانستند وظایف خود را به خوبی انجام دهند، قانون مانع آنها بود در غیراین صورت عملکردی بهتری ارائه می دادند!
واعظ آشتیانی تصریح کرد: در صورتی که انتخاب مدیران دست خود آنها بود، اما با این حال نتوانستند برنامههای ۵ ساله یا چشمانداز ۲۰ ساله را محقق کنند و بیشتر به صورت باندی، گروهی و جریانی با موضوع برخورد کردند، از این رو با «همه پرسی» میخواهند ضعف خود را توجیه کنند.
وی با بیان اینکه عوام فریبی هم یکی از سازوکارهای این جماعت است، افزود: به عبارت دیگر میخواهند با حرکات و رفتارهای پوپولیستی به گونهای ظاهر شوند که بخشی از جامعه از آنها استقبال کنند. در واقع نیت درستی ندارند.
عضو اسبق شورای شهر تهران گفت: مطمئن باشید اگر دولت و مجلس هم در اختیار آنها باشد هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و طرح این مسائل بازی سیاسی است برای آنکه بتوانند مردم را در جریان انتخابات مجلس شورای اسلامی به سَمت جریان خود سوق دهند و حرکتهایی که امروز شما به صورت گسترده میبینید، بیشتر بازیهای سیاسی برای گرفتن کرسیهای مجلس است.
انتهای پیام/