صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۶ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
معاون آموزشی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با آنا:

حضور دانشجویان در مراسم شب‌های قدر امسال درخشان بود

معاون آموزشی دانشگاه تهران با اشاره به حضور پررنگ دانشجویان در مراسم شب‌های قدر امسال، مشارکت در چنین آیین‌هایی را عامل تقویت معنویت و تزکیه روحی آنان دانست.
کد خبر : 842213

محمود کمره‌ای معاون آموزشی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اشاره به حضور پررنگ دانشجویان در مراسم شب‌های قدر امسال گفت: رسانه‌های بیگانه و معاند به روال دهه‌های اخیر تلاش داشتند تا بگویند نسل جوان و دانشجویان ما از فضای معنوی و آیین‌های دینی دور شده‌اند. این تبلیغات در ماه‌های اخیر و با توجه به اتفاقاتی که در فضای اجتماعی کشور رخ داد پررنگ‌تر شده بود. اما خدا را شکر حضور پررنگ دانشجویان در مراسم احیای شب‌های قدر در کنار سایر آحاد مردم، تو خالی بودن چنین ادعاهایی را ثابت کرد.

وی اظهار کرد: همه ما در کنار فعالیت‌های علمی و پژوهشی، نیاز داریم که زمان‌هایی را برای تقویت و روحی و معنوی خودمان اختصاص دهیم. ماه مبارک رمضان فرصت خوبی بود تا با آرامش و تزکیه روحی حاصل از آن بتوانیم با دقت نظر و عمق بیشتری این فعالیت‌های علمی را دنبال کنیم. همین فضای معنوی  بستر خوبی است تا افکار پژوهشگران و اهالی داشگاه نیز توسه پیدا کند.

کمر‌ه‌ای گفت: ما به عنوان اعضای هیئت علمی دانشگاه پیگیر ارتقای علمی دانشجویان هستیم، اما نباید از تقویت معنوی آنها نیز غافل شویم. فضای خوبی که در ماه رمضان ایجاد می‌شود، این بال دوم معنویت را در کنار بال علم و تخصص تقویت می‌کند. این داشته‌های معنوی به فضای دانشگاهی ما کمک می‌کند تا وسعت نگاه و جهان ‌بینی گسترده‌تری داشته باشند. شبهای قدر هم که اوج بهره‌گیری از فیوضات الهی و تجهیز بینش علمی به معنویت است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران افزود: امسال هم خداوند متعال توفیق داد تا در مراسم احیای شب‌های قدر در مسجد دانشگاه تهران در کنار مردم و دانشجویان باشم. آنجا دیدم که بخش عمده جمعیت حاضر در مراسم، خانواده‌ها، زوج‌های جوان و دانشجویان  بودند. البته برای سنجش دقیق و علمی میزان گرایش دانشجویان به آموزه‌های دینی باید از پایش‌های علمی استفاده کرد. اما مشاهدات نشان داد با وجود همان تبلیغات سنگین رسانه‌ای و البته وقفه‌ای که در این دو- سه ساله به واسطه کرونا ایجاد شد، اما حضور جوانان در این مراسم همچنان قابل توجه بود. دانشجویان ما نشان دادند علم آموزی به دو بال معنویت و علم به صورت همزمان نیاز دارد.

معاون آموزشی دانشگاه تهران عنوان کرد: امیدوارم دانشجویان ما در دانشگاه‌ها و واحدهای آموزشی سراسر کشور با تکیه بر این اندوخته معنوی در فعالیت‌های درسی و علمی خود نیز موفق باشند و بتوانیم به اهداف علمی و پژوهشی تعیین‌شده در مسیر پیشرفت کشور برسیم.

بیشتر بخوانید:

 پیامدهای حضور خانوادگی در مراسم احیای شب‌های قدر

 شور نیایش و عطر دعا در شب قدری که قدردانش هستیم +فیلم

تلاش معاندان برای التهاب فضای دانشگاه در مسئله حجاب راه به جایی نبرد

 

انتهای پیام/

ارسال نظر