پدیده نجومی گذر سیاره عطارد از مقابل خورشید در واحد بناب رصد شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این برنامه علمی در محوطه دانشگاه و از سوی انجمن علمی نجوم و حمایت معاونت پژوهشی واحد انجام شد و دانشجویان این انجمن، به تجزیه و تحلیل این پدیده نجومی پرداختند.
این گذر از ساعت ۱۵ و ۴۱ دقیقه آغاز و هفت ساعت و نیم طول کشید. این گذر، طولانیترین عبور تیر در ابتدای قرن ۲۱ بود، طولانیترین گذر قرن بیستم در سال ۱۹۷۰ رخ داد و طولانیترین گذر بعدی سال ۲۰۹۵ رخ خواهد داد؛ گذر بعدی عطارد از مقابل خورشید سه سال دیگر و در سال ۲۰۱۹ رخ خواهد داد که متأسفانه مراحل آن کامل در ایران قابل رصد نیست.
رصد این پدیده باید با فیلترهای ویژه رصد خورشید انجام و برای این رصد از تلسکوپ استفاده شود زیرا قطر سیاره نزدیک به ۵ هزار کیلومتر است و دهها میلیون کیلومتر با زمین در هنگام عبور فاصله دارد.
اجلاس معاونان آموزشی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان در واحد بناب برگزار شد
اجلاس معاونان آموزشی استان با حضور رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان آذربایجان شرقی، رئیس شورای تخصصی آموزشی استان و معاونان آموزشی واحدها و مراکز استان در سالن کنفرانس واحد بناب برگزار شد.
رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان، با توجه به اهمیت بخش آموزش در دانشگاه گفت: «امروز دانشگاه آزاد اسلامی با مشکلاتی مواجه است که یکی از راهکارهای رفع این مشکلات، جدی گرفتن مسائل آموزشی و بالا بردن کیفیت آموزش دانشگاه هاست.»
دکتر رحیم وکیلزاده افزود: «دانشگاه آزاد فقط با اجرای دقیق مقررات و آیین نامهها و دستورالعملهای آموزشی صادره از سازمان مرکزی دانشگاه میتواند به اهداف خود در راستای جذب دانشجو و بهبود وضعیت مالی دست یابد.»
سرپرست واحد بناب نیز با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: «تعامل و همکاری واحدهای دانشگاهی میتواند آیندهای روشن را برای این دانشگاه رقم بزند.»
دکتر احمد امیری افزود: «عملکرد بخش آموزش، تاثیر بسزایی در موفقیت دانشگاه آزاد دارد و بخش آموزش باید تمام تلاش خود را در راستای ایجاد رشتههای جدید به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی و تثبیت رشتهها به کار گیرد.»
در حاشیه این اجلاس، جلسهای با حضور رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان با معاونان و مدیران واحد بناب برای بررسی پارهای از مسائل مربوط به این واحد دانشگاهی برگزار شد.
انتهای پیام/