صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۹ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
چهره‌های سال طنز، شعر و ادب، تجسمی و ادبیات پایداری معرفی شدند؛

از معرفی چهره‌ها تا تأکید بر اهمیت حضور زنان در عرصه ادبیات پایداری

آیین معرفی چهره‌های سال طنز، شعر و ادب، تجسمی و ادبیات پایداری در حالی برگزار شد که مرتضی سرهنگی معتقد بود صدای جنگ با صدای زنان رساتر شده است، چون زنان از چندین جبهه به میادین می‌آمدند، بنابراین آثارشان جزو اثرگذارترین کارها محسوب می‌شود.
کد خبر : 842038

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین شب چهره‌های هنری سال ۱۴۰۱ در رشته‌های مختلف هنر‌های تجسمی، ادبیات پایداری، انقلاب و دفاع مقدس و طنز شامگاه گذشته، ۲۶ فروردین ماه با حضور هنرنمدان این عرصه، محمدمهدی دادمان، رییس حوزه هنری، مرتضی سرهنگی، مدیردفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه، محمد زرویی نصرآباد، سرپرست مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری، راضیه تجار، حسین عصمتی، مسعود نجابتی، محمدرضا دوست محمدی، احسان آقایی و سایر هنرمندان و برگزیده‌ها در حوزه هنری به همراه مراسم افطاری برگزار شد.

*مهرداد صدیقی، چهره طنز سال ۱۴۰۱

نخستین سخنران این نشست عباس حسین نژاد مدیردفتر طنز حوزه طی صحبت‌هایی گفت: در دفتر طنز سه برنامه داشتیم از «دی بی سی»، «من لهجه دارم» و «آب نبات نارگیلی» که بسیار پرتیراژ بود.

سپس مهرداد صدیقی برگزیده طنز ۱۴۰۱ لوح تقدیر و تندیس چهره هنر انقلاب شد که خودش برای دریافت جایزه حضور نداشت.

*هدایت الله بهبودی و گلستان جعفریان، چهره‌های ادبیات پایداری سال ۱۴۰۱

مرتضی سرهنگی درباره خاطرات زنان جنگ گفت: صدای جنگ با صدای زنان رساتر است، چون زن‌ها علاوه براینکه در جنگ بودند، پدر، همسر و برادرانشان نیز حضور داشتند بنابراین جنگ میدان واقعی بود و زنان بهترین آثار را در این عرصه پدید آوردند.
سپس محسن غنی یاری مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات فرهنگ و ادب پایداری حوزه نیز در صحبت‌هایی گفت: اگر امروز می‌بینیم که پهلوی در حال تطهیر شدن است علتش این است که ما از دوره پهلوی غفلت کردیم، مجموعه دانشنامه هدایت الله بهبودی در این زمینه خیلی موثر است که پرده از زندان‌های سیاسی پهلوی برمی‌دارد.

سپس از گلستان جعفریان نیز برای کتاب «پاییز آمد» و هدایت الله بهبودی برای دانشنامه «زندان سیاسی در دوره پهلوی» تجلیل و آن‌ها به عنوان چهره هنر سال معرفی شدند. ناصر تفرشی به جای بهبودی جایزه‌اش را دریافت کرد.
جعفریان با دریافت تندیسش گفت: از همه هنرمندان این عرصه با تجربه ۲۲ ساله‌ای که دارم درخواست می‌کنم که این عرصه را در تمامی ابعاد ببینند و بررسی کنند و به یک بخش کفایت نکنند.

*مهدی جاندار و علی اصغر عزتی، چهره‌های شعر و داستان سال ۱۴۰۱
محمدرضا شرفی خبوشان مدیرمرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری نیز در صحبت‌هنایی گفت: سخن از چهره سال داستان و شعر کار سختی است، نویسندگان زیادی هستند، اما نگاه ریشه‌ای و آینه نگر خیلی مهم است، منتها باید زمینه را برای کار جوانان هم فراهم کنیم تا معرفت بیاموزند. علی اصغر عزتی پاک از این دست افراد است که بهترین سال‌های عمرش را نثار این عرصه کرده است. مهدی جاندار هم از بهترین‌های شعر انقلاب است.

در ادامه علی اصغر عزتی پاک و مهدی جاندار جوایز خود را دریافت کردند.

*مسعود نجابتی چهره هنر‌های تجسمی، مینا صدری، نگارگری، محمدحسین نیرومند، کاریکاتور و محمدرضا دوست محمدی، تصویرسازی سال ۱۴۰۱

محمد زرویی نصرآباد نیز در بخش هنر‌های تجسمی عنوان کرد: با تشکیل شورا و مشخص بودن آیین نامه، مسعود نجابتی در بخش گرافیک و مینا صدری، نگارگری، محمدرضا دوست محمدی تصویرسازی و محمدحسین نیرومند در بخش کاریکاتور انتخاب شدند.
سپس از این چهار هنرمند در بخش‌های مختلف هنری تجلیل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر