صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۶ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲
سرپرست ستاد توسعه فناوری آب معاونت علمی:

اتصال فناوری‌های نوین به نظام مسائل کشور موثرترین مسیر برای رفع چالش‌ها است

سرپرست ستاد توسعه فناوری آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان؛ راه برون‌رفت از چالش‌های کشور را اتصال فناوری‌های نوین به این مشکلات عنوان کرد.
کد خبر : 841813

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد همت سرپرست ستاد توسعه فناوری آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان بازدید کرد و پس از آن در نشستی با مسولان، فناوران و صنعتگران این مجموعه بر مدیریت و توسعه فناوری‌های نوین و اتصال آن‌ها به نظام مسائل کشور به عنوان مسیر میانبر غلبه بر چالش‌های آینده یاد کرد.

وی افزود: هم‌اندیشی در راستای حل چالش‌های شرکت‌های مستقر و مسائل آبی استانی و کشوری و استفاده از فناوری‌های نوین با بهره‌گیری از ظرفیت‌های شرکت‌های فناور یک ضرورت است.

سرپرست ستاد توسعه فناوری‌های آب، اقلیم و محیط‌زیست از عزم جدی این ستاد در حمایت از تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان که ایده، طرح یا محصولی در زمینه آب و حل چالش‌های آبی دارند خبر داد.

همت تاکید کرد: دنیا به سمتی حرکت کرده است که اهمیت مدیریت، حفظ و توسعه منابع آبی روزبه‌روز بیشتر می‌شود. با توجه به مطالعات اخیر جهانی و رویکرد تمام کشور‌ها کارآمدترین و موثرترین راهبرد برای رفع چالش آبی استفاده از فناوری‌های مدرن و جدید است، اما متاسفانه این ادبیات در عمل برای ایران کمتر توجه شده است؛ در حالی که چنین رویکردی موجب نشاط آبی کشور خواهد شد.

به گفته وی، بهره‌گیری از پتانسیل و توان فناوری داخلی استراتژی متمرکز بر دانش، راهبرد حل چالش‌های آّبی کشور خواهد بود.

سرپرست ستاد توسعه فناوری‌های آب، اقلیم و محیط‌زیست در ادامه محور‌های چهارگانه طرح‌های پیشران این ستاد در سال جاری را تشریح کرد و از شرکت‌های فناور برای مشارکت در این طرح‌های محوری و مساله محور دعوت کرد.

در این نشست چندین شرکت فعال در حوزه آب و محیط زیست به بیان دغدغه‌ها و مشکلات د رحوزه تخصصی مرتبط با محصولات و خدمات شرکت‌ها پرداختند. در ادامه سرپرست ستاد از چندین شرکت دانش بنیان این شهرک، بازدید کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر