صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۳ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۲
گزارش نهاد رسمی آمریکا:

رکورد خودکشی در آمریکا شکسته شد

براساس گزارش منتشر شده از سوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، در سال ۲۰۲۱ بیش از ۴۸ هزار نفر در این کشور خودکشی کرده‌اند که رکورد تازه‌ای در دو دهه اخیر محسوب می‌شود.
کد خبر : 841707

خبرگزاری علم و فناوری آنا - سمیرا عبدالرحیم خباز: داده‌های جدید دولت فدرال آمریکا نشان می‌دهد خودکشی در سال دوم همه‌گیری کووید-۱۹ افزایش یافته است.

بر اساس گزارشی که روز پنجشنبه توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری منتشر شد، در سال ۲۰۲۱، بیش از ۴۸ هزار و ۱۸۳ نفر بر اثر خودکشی جان خود را از دست دادند.

این آمار پس از دو سال متوالی کاهش می‌آید و نسبت به ۴۵ هزار و ۹۷۹ مرگ ثبت‌شده در سال ۲۰۲۰، با افزایش ۴.۷ درصدی مواجه بوده است. همچنین این بالاترین رقم ثبت شده از سال ۲۰۱۸ است، زمانی که ۴۸ هزار و ۳۴۴ آمریکایی بر اثر خودکشی جان خود را از دست دادند.

بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد، خودکشی میان کهنه‌سربازان آمریکایی در پایین‌ترین میزان خود است، اما در گروه‌های دیگر افزایش یافته است.

علاوه بر این، نرخ کل خودکشی به ۱۴.۱ در هر یک‌صد هزار نفر رسیده است که کمی از نرخ ۱۴.۲ در هر صد هزار نفر در سال ۲۰۱۸ فراتر رفته است. همچنین افزایش ۴ درصدی نسبت به نرخ خودکشی در سال ۲۰۲۰ داشته، از نرخ ۱۳.۵ در هر یک‌صد هزار نفر فراتر رفته و درواقع به بزرگترین میزان در دو دهه اخیر رسیده و رکورد بیست سال گذشته را شکسته است.

براساس آمار‌های به دست آمده، هم مردان و هم زنان شاهد افزایش ۴ درصدی نرخ خودکشی از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ بوده‌اند. نرخ خودکشی برای مردان از ۲۲.۰ در هر ۱۰۰ هزار نفر به ۲۲.۸ در هر یک‌صد هزار نفر افزایش یافته در حالی که این نرخ برای زنان از ۵.۵ در هر ۱۰۰ هزار نفر به ۵.۷ در هر یک‌صد هزار نفر افزایش یافته است.

مشخص شد که مردان بیشتر تحت تأثیر حوادث و نابسامانی‌ها قرار می‌گیرند و این میزان برای افراد ۱۵ تا ۲۴ ساله، ۲۵ تا ۴۴، ۶۵ تا ۷۴ سال و ۷۵ سال به بالا افزایش می‌یابد. در مقایسه، تنها افزایش قابل توجه برای زنان، در گروه سنی ۷۵ سال و بالاتر بوده است. با این حال، آمار خودکشی هم زنان سیاه پوست و هم زنان سفیدپوست به میزان قابل توجهی افزایش یافته و این درحالیست که پیش از این، نرخ خودکشی تنها در زنان سیاه‌پوست و رنگین پوست بالا بود.

میزان خودکشی زنان سیاهپوست با افزایش ۱۴ درصدی از ۲.۹ در هر ۱۰۰ هزار نفر به ۳.۳ در هر یک‌صد هزار نفر رسیده در حالی که زنان سفیدپوست شاهد افزایش ۳ درصدی از ۶.۹ در هر ۱۰۰ هزار نفر به نسبت ۷.۱ در هر یک‌صد هزار نفر بودند.

اگرچه این افزایش از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ برای زنان سرخپوست آمریکایی یا بومی آلاسکا قابل توجه نبود، اما آن‌ها بالاترین نرخ را در طول سال دوم همه گیری با ۱۳.۹ در هر یک‌صد هزار نفر داشتند.

منابع رسمی گفته‌اند، خودکشی با اسلحه به عنوان عامل مرگ در میان جوانان افزایش یافته و سلاح گرم بیش از هر زمان دیگری در دسترس آن‌ها قرار دارد. 

علاوه بر این، در سال ۲۰۲۱، خودکشی یازدهمین علت مرگ و میر در ایالات متحده بود، در حالی که این میزان نسبت به سال ۲۰۲۰ که دوازدهمین علت اصلی بود، بیشتر است، اما نسبت به سال ۲۰۱۹ که طی آن دهمین علت اصلی مرگ بود، کمتر است. به طور خاص خودکشی دومین عامل مرگ و میر برای آمریکایی‌های بین ۱۰ تا ۳۴ سال بوده است.

در این گزارش به دلیل افزایش خودکشی‌ها در سال ۲۰۲۱ اشاره نشده است، اما تحقیقات نشان داده است که همه گیری کووید-۱۹ تأثیر منفی بر سلامت روان داشته است.

طبق گزارش«بنیاد خانواده کیزر» (KFF)، از هر ۱۰ بزرگسال آمریکایی، ۴ نفر علائم یک اختلال اضطرابی یا افسردگی را در طول همه‌گیری گزارش کردند که نسبت به یک نفر از هر ۱۰ بزرگسالی که علائم مشابهی را از ژانویه ۲۰۱۹ تا ژوئن ۲۰۱۹ گزارش کرده بودند، افزایش داشته است. تأثیر همه‌گیری بر جوانان شدید بوده و آن‌ها را به میزان قابل توجهی در معرض خودکشی قرار داده؛ بر اساس یک مطالعه از کالج بوستون، میزان افسردگی و اضطراب به ترتیب ۶۱ درصد و ۶۵ درصد در میان افراد ۱۸ تا ۲۹ ساله در سال اول همه گیری افزایش یافت که هر دو اختلال برای افزایش خطر خودکشی شناخته شده اند.

محققان همچنین در حال بررسی هستند که آیا ارتباطی بین بیماران مبتلا به کووید-۱۹ طولانی مدت و میزان بالاتر افسردگی و افکار خودکشی وجود دارد یا خیر.

به گزارش صندوق کشور‌های مشترک المنافع در سال ۲۰۲۰، آمار خودکشی در آمریکا از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ حدود ۳۰ درصد افزایش داشته و این بالاترین نرخ خودکشی در میان کشور‌های ثروتمند جهان است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نیز می‌گوید، از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰ میلادی، خودکشی دومین عامل مرگ و میر افراد ۱۰ تا ۳۴ ساله و پنجمین عامل تلفات افراد ۳۵ تا ۵۴ ساله بوده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: خودکشی
ارسال نظر