صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون صدای سازمان صداوسیما عنوان کرد؛

جشنواره پژواک؛ انعکاسی از دانش تخصصی در حوزه برنامه‌سازی رادیو

معاون صدای سازمان صداوسیما آثار حاضر در جشنواره پژواک را انعکاسی از دانش تخصصی در حوزه برنامه‌سازی رادیو دانست.
کد خبر : 841341

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، علی بخشی‌زاده معاون صدای جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: جشنواره پژواک چکیده‌ای از چند دهه تجربیات انباشته در حوزه برنامه سازی رادیو و مسیری است برای پرورش نسل آینده رادیو.

علی بخشی‌زاده با اشاره به تغییر رویکرد معاونت صدا از جشنواره‌های کلان به برگزاری جشنواره‌های تخصصی گفت: زمانی رویکرد کلان داشتیم و جشنواره‌هایی هم که برگزار می‌کردیم همان قدر کلان بودند و به اصول برنامه سازی رادیو می‌پرداختند. حالا زمان آن فرا رسیده که دانش تخصصی در رادیو را افزایش دهیم که جشنواره پژواک با همین هدف طراحی شده است.

معاون صدا افزود: با برگزاری این جشنواره تلاش کردیم برنامه سازی را چه از منظر ساختار و چه از منظر موضوع، تخصصی‌تر کرده که ماحصل آن تجربه اندوزی و مهارت آموزی می‌باشد.

بخشی‌زاده با اشاره به اینکه تجربۀ مستندسازی در رادیو یک دانش کلان بود که نیاز داشت به تخصصی‌ترین شکل ممکن در بیاید افزود برگزاری جشنواره پژواک همان بستر رودخانه‌ای است که می‌تواند این جریان فکری را به دریای دانش برنامه سازی تخصصی رادیو برساند.

معاون صدا تاکید کرد: جشنواره پژواک، هم در حوزه ترویج و تبیین ساختار‌های مستندسازی، به شکل تخصصی، توانست مسیر جدیدی را ایجاد کند و هم از نکاه موضوعی، توانست مناظر جدیدی را برای مخاطب نمایان سازد.

بخشی‌زاده افزود: در دومین جشنواره ملی پژواک کوشش کردیم که نهضتی برای مستندسازی رادیو بنا کنیم که چکیده‌ای از تجربیات، مهارت‌ها و دانش برنامه سازی مستند را در خود بپروراند و پژواک، به گمان من، افشره‌ای از این دانش گرانبهاست برای نسل آینده رسانه ملی..

اختتامیه دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعداد‌های حوزه مستند، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این جشنواره، احیای ساختار و ارتقای جایگاه مستند در برنامه‌های رادیویی و آموزش و بازآموزی مهارت‌های مستندسازی رادیویی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر