صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲
خودکفایی در تامین نیازهای کشور؛

۶۰ پژوهش‌سرا حلقه اتصال مدارس به بازیگران زیست‌بوم فناوری می شوند

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری معتقد است که برای خودکفایی در تامین نیازهای کشور نیاز به تربیت نیروی انسانی ماهر در سطوح ابتدایی آموزش داریم.
کد خبر : 840660

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، کسب رتبه دهم جهانی و تبدیل شدن ایران به قطب اول منطقه در حوزه زیست‌فناوری یکی از اتفاقات قابل توجه و ویژه‌ای است که به همت دانشمندان و جوانان ایران زمین و با حمایت‌های نهاد‌ها و بازیگران زیست‌بوم فناوری و نوآوری رخ داده است.

دستاوردی که حفظ و ارتقای آن یکی از اولویت‌های ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری است و بنا به گفته مصطفی قانعی دبیر این ستاد؛ توانمندی‌های موجود علمی و دانشی کشور این نوید را می‌دهد که در آینده دیگر در زمینه دارو و واکسن نیازی به بازار‌های خارجی نداشته باشیم.

به گفته وی، دستیابی به چنین هدف مسلتزم توانمندسازی و تربیت نیروی انسانی از سطح مدارس است. دانش‌آموزانی که می‌توانند به عنوان بازوان کارآمد زیست‌بوم فناوری و نوآوری انتخاب شوند و آینده علمی و فناورانه کشور را تضمین کنند.

قانعی می‌گوید: برای ورود فعال مدارس به این حوزه؛ باید یک اتصال معنادار و پایدار میان مدارس، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و صنعت ایجاد شود. با همین هدف در حال حاضر با ۶۰ پژوهش‌سرا در سطح کشور قرارداد‌هایی عقد شده است.

وی ورود مباحث تخصصی زیست‌فناوری به کتب درسی و تغییر سرفصل‌ها و موضوعات آموزشی کتاب‌های زیست‌شناسی مدارس را هم ضروری دانست و گفت: همه این اقدامات در کنار هم می‌تواند در تامین نیروی انسانی متخصص و کارآمد در حوزه زیست‌فناوری موثر باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر