صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۳ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲
تنش آمریکا-چین؛

بالن چینی اطلاعات را به صورت مستقیم به پکن مخابره می‌کرد/ پنتاگون تأیید نکرد

گمانه زنی‌ها درباره کاربری بالن چینی که روز چهار فوریه در حریم هوایی آمریکا منهدم شد، ادامه دارد و اکنون ادعا می‌شود که این وسیله به طور لحظه‌ای داده‌های جمع آوری شده را در اختیار پکن قرار می‌داده است.
کد خبر : 840091

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از یورونیوز، رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌دهند که بالن چینی که پیشتر در سال جاری میلادی از فراز آمریکا گذشت، پیش از ساقط شدن، اطلاعاتی را از از پایگاه‌های نظامی آمریکا جمع آوری کرده است.

شبکه «ان‌بی‌سی» از این هم پیشتر رفته و به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش می‌دهد که این بالن توانست داده‌های جمع‌آوری شده را به طور زنده به پکن مخابره کند.

به گفته مقام‌هایی که با این شبکه صحبت کرده‌اند این بالن نه برای عکسبرداری بلکه برای استماع سیگنال‌های الکترونیکی طراحی شده بود.

کاخ سفید هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده است، اما پنتاگون در واکنش به گزارش شبکه «ان‌بی‌سی» درباره جمع‌آوری اطلاعات از پایگاه‌های نظامی آمریکا توسط بالن چینی، اعلام کرد که در حال حاضر این گزارش را تائید نمی‌کند.

در روز چهارم فوریه، نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا یک بالن چینی را که راه خود را به حریم هوایی آمریکا گم کرده بود، با این ادعا که ابرازی برای جاسوسی است، منهدم کرد.

اما چین، با تاکید بر اینکه بالن کاربری تحقیقاتی داشته، واکنش آمریکا را افراطی و مخرب توصیف کرد و خواستار تحویل لاشه این هوابرد شد- مطالبه‌ای که پاسخ منفی واشنگتن را در پی داشت.

بعد از آن، نیروی هوایی آمریکا سه شیء پرنده ناشناس دیگر را هم رهگیری و منهدم کرد، اما بعد‌ها اعلام کرد که ارتباطی میان آن‌ها و چین وجود نداشته و احتمالا متعلق به شرکت‌های فناوری و تحقیقاتی داخلی بوده اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر